Itt nézd élőben a Battlefield V-bejelentést!

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 23.
  • Videó
Link másolása
Ma este 10-től az EA és a DICE lerántja a leplet a következő Battlefieldről, amely újra a második világháború vérzivataros csatatereire kalauzolja a játékosokat. A livestreamet élőben követhetitek nálunk.

Ahogy az EA megígérte, ma este egy livestream keretében mutatkozik be a Battlefield V. Az előzetes híreszteléseknek megfelelően a második világháborús körítés biztosra vehető, ezt az alábbi kiszivárgott artwork is megerősíti, amelyen a kor két ikonikus fegyverét (Colt M1911 és  M1 Carbine) szorongatja deszantosunk.

Ahogy az szériától elvárható, a lényegi részt a hatalmas multiplayer csaták adják majd, de az egyjátékos kampány sem hiányzik a csomagból. A korábbi hírek szerint a Battlefield 1-ben látott War Stories mód köszön itt is vissza.

A közvetítés 22 órakor indul!

Az alábbi beágyazott videón keresztül követheted a bemutatót:

43.
43.
GAMEROD
Nekem már unalmas a világháborúsdi amit az fps-ek megszületése óta tolnak. Legalább lenne valami sztori, nemcsak az agyatlan lövöldözés. Legjobb világháború hangulatot a Silent Hunter-ek adták, persze ez sem fps volt, hanem tengeralattjáró.
41.
41.
kastorhun
#40: De a fegyver színezést nem értem, ha a BF realitás határainál maradunk akkor a 2, vh-ban milyen színű lehetne egy fegyver?
De az egy egész jó ötlet hogy a nagy szakállas kopasz helyett egy körszakállas hosszú hajúval játszhatok.
De az a gond hogy a BF leragadt a valóságnál.
Ezt úgy értem hogy rengeteg lehetőség lenne egy steampunk battlefieldnél, a járművek, fegyverek, kiegészítők terén elszabadulhatna a fantáziájuk.
40.
40.
Duken
#37: Remélem igazad lesz. Megvenni mindenképp meg fogom ahogy az összes megjelenő codot és bf-et meg szoktam, mert ilyen elvetemült vagyok! :D De ettől még vakságot nem fogadtam hogy a bullshit dolgokat ne vegyem észre. Az építős dolog viszont komoly ebben az új bf-ben és jó kis taktikázásra ad majd lehetőséget!
39.
39.
kastorhun
#38: Csak hogy hány multiplayer orientált játék kampányába volt emlékezetes főhős?
Így pedig több rendező/író is teret kaphatna, amikből sok jót ki lehetne hozni.
38.
38.
Duken
#34: Az ötlet jó a megvalósítás botrányossan rossz volt. Meg jobban lehet azonosulni egy egész estés filmnek a karaktereivel mint egy kisfilmnek az 5 perces hőseivel akikkel kurvára nem érdekel hogy mi fog történni.
37.
37.
kastorhun
#36: Nem tudhatod, hiszen még nem láttál belőlük semmit.
Ha nem viszik át ilyen codosba a kozmetikát addig nincs vele semmi gond.
A Bf 1-nél leginkább a korszakkal volt gond, hiszen az első világháborúban nem voltak igazán változatosak a fegyverek és nem is volt sok fegyver kiegészítő.
36.
36.
Duken
#25: A bf1 nem volt hiteles? Wtf? De az volt és nem úgy tűnik hogy azt a vonalat követnék. Inkább áttértek a ma divatos "kozmetikázuk buzivá magunkat" vonalra! Sokkal jobban örülnék ha inkább a fegyverek, fegyver kiegészítők lennének változatosabbak, személyre szabhatóbbak mint a bf3 vagy bf4ben. De a battlefront óta a bf-ben is butítják a rendszert.
35.
35.
Inferno
Amúgy az a durva hogy ez a trailer codosabb volt mint a COD WW2 az összevissza robbanással meg a csili-vili katonákkal XD
34.
34.
kastorhun
#32: Bár nem játszottam a Bf1-el, de maga az alap ötlet fantasztikus.
Hiszen így nem 1 egész kampányra tesznek fel mindent, hanem több féle küldetésre, és akár több ember is rendezheti az egészet ami végképp érdekes lehet.
33.
33.
Inferno
#22: Az új CODba a kampány marad ki nem a single player az összes karakterneklesz story missionje ami valószínűleg tutorial lesz a karakterhez és bemutatja az eredetét. Mint a BF1-be voltak a war storyk amik az átvezetőkön kívül tutorialok voltak különböző multi pályálhoz :D
32.
32.
Duken
#22: Hát igen egy bf-et single nélkül sokkal jobban elviselném mint a cod-t ahol legalább egy jó kis b kategoriás plot volt. Bf1-nél is bealudtam a kis történeteknél olyan agyfsz zsibbasztó módon semmilyen és unalmas volt. Nem is értem hogy merik ezt a dice-nál single campaign -nek nevezni? Max tutorial szint. Még a cod zombis részében is több sztori van mint a bf-ekben. Szóval nem hat meg egyáltalán hogy a bf5ben lesz tutorial, akarom mondani single. Codnál viszont érvágás a single kihagyása hogy rohadnának meg. Azokat egyszer jó volt legalább kinyomni.
26.
26.
kastorhun
#23: Még meg se jelent de már sz.r...
23.
23.
shatterhand
#22: Ebben legalabb van:) Mindegy hogy sz.r, csak legyen.
22.
22.
crytek
#17: Ebben legalább teszbek singleplayer a csőves Codnál meg már ezzel a sporolnak kevés mindig a rekordbevétel nekik annál is több kell
21.
21.
kastorhun
Már nem azért de a Battlefield mikor is volt hiteles?
A Bf sose a hitelességéről vagy a komolyságáról volt híres.
20.
20.
ollie92
BATTLEFIELD Venus. Férfi karakterek majd dlc jönnek talán. Mintha nem is háborúban lettek volna, hanem egy részeg sörözés után úton hazafele. Miért nem lehet picit korhűen megcsinálni :(
18.
18.
Dennis88
A bejelentő közben is mutatták, hogy ingyenes a tsar dlc, akkor originen miért kell kártyaszam?
14.
14.
nixcaptain
Azért mikor felvette a gépfegyvert a koma utána végig rázott a hideg. *-* Ez az igazi háború ilyen egy jó atmoszféra, és végre nem csak D-nap meg Sztálingrád lesz egy második világháborús játékban.
13.
13.
azureknight0715
Hát a trailer elég gagyi lett. Kb full lazára vette mindenki a harcot mintha nem egy világháborúban lennének a karakterek, szal ha már vh akkor legyen a csatában halál, szenvedés, stb mint pl a fegyvertelen katona csata részeiben. Szal valahogy a hangulata túl könnyedt.
12.
12.
Stranger
Pörög a marketing ezerrel... izléstelen módon eltér a valóságtól az előzetes alapján (a single). Az egyedi karakterek majd a multi realizmusát is jól elcseszik. Ezt még ellehetett volna lőni egy modern résznél, de úgy örültem volna egy komolyabb WW2-es BF résznek. :(
10.
10.
friiboy
A trailertől annyira nem ájultam el, de a WW2 környezet miatt tuti preorder.
9.
9.
shatterhand
Hát ez wtf volt. Komolyan,de ez total semmitmondo trailer lett.
7.
7.
Yanez
Jó kis trailer lett! Hangulatos game lesz, vagy legalábbis ma ez a maximum szerintem amit kilehet sajtolni ebből a műfajból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...