MXGP PRO - essünk át a tűzkeresztségen!

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 29.
  • Videó
Link másolása
A Milestone megosztotta az MXGP PRO első gameplay jelenetét, amelyből kiderül, mennyiben változott az új rész. Rengeteg sár van a pályán, a fizikának köszönhetően folyamatosan változik a talaj minősége.

Korunk egyik legtermékenyebb fejlesztője az olasz istálló, amely idén már a negyedik játékával jelentkezik (és ott van még az ötödik, a Ride 3 is). Az MXGP PRO-t áprilisban jelentette be a Milestone - a sorozat négy év után kap új részt.

A játék a versenyszéria hivatalos licencével rendelkezik, kapunk egy tartalmas karriermódot, de a Compound-területen kitanulhatjuk az új motorok viselkedését is. A gépek testreszabhatóak lesznek, javul a fizika és az ütközési rendszert is újratervezték. Ezenkívül realisztikusabb animációkkal látták el a versenyzőket.

Az első gameplay videóból kiderül, mennyit fejlődött a fizika! A verseny előrehaladtával folyamatosan deformálódik a pálya, az abroncsok felverik a sarat, a nyomvonalak változnak.

Az MXGP PRO június 29-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
mjsilvester
#3: Kicsit elirta a szerző.

Amugy meg fejlődőképes a csapat jelen esetbe nincs is nagyon konkurencia és valoszinű nem is lesz.
A Monster Energy Supercross kiprobálása után végre éreztem hogy mint grafikailag és irányitásban is elfogadható a játék és a Pro is ezt a szinvonalat hozza.


Az Mx vs Atv régen nagyokat alkotott de az utolso része silánynak nevezhető nem ezt vártam tőlük az Mx vs Atv Reflex ami 10 éves game minden téren jobb.
Viaszatérve a Milestonera a Ride 2 is egy jol sikerűlt játék volt én bizom benne hogy a 3-rom még jobb lesz.
3.
3.
jungleist
"a sorozat négy év után kap új részt"
Tavaly jött ki az MXGP3 azelőtt meg a 2. Vagy ez más kategória?
2.
2.
crytek
Sosem értettem ,hogy ömlenek tonnaszám az utós cuccok jó nagy kiadoktól is ,de motoros cucc értelmes cégtől még sosem jött...

Azért de megnéznék már egy Forza szintű cuccot only motorokkal
1.
1.
Grabowsky30+
Hatalmas újdonságok, Mx vs Atv-nek már az első részében volt ez pálya deformálódást/sárfelverődés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...