E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.

Érdekes évnek nézünk elébe PS4-fronton, hiszen a konzol az életciklusa végéhez közelít. A legütősebb játékok viszont még csak most érkeznek. A Sony idén sem spórolt semmivel, a legütősebb címek között ott lesz a The Last of Us: Part II, a Marvel’s Spider-Man, a Death Stranding és a Ghost of Tsushima is, és bizonyára betáraztak nagy bejelentésekből is.

A PlayStation VR korunk legsikeresebb VR-szemüvege - a kütyüt biztosan nem hagyják parlagon a japánok.

Update! Az esemény lezajlott, az alábbi videóban visszanézheted:


113.
113.
cyberstaker
111.
111.
PaprikaJancsi
#107: ...és kiszöktél rajta
109.
109.
supair
Csepp torz tükör........kifejezetten ide Nektek
108.
108.
supair
Csepp torz tükör........kifejezetten ide Nektek
107.
107.
KRAT0S
#105: Nagy az isten állatkertje...és nyitva maradt a kerítés.....
106.
106.
kamgecam
#105: https://media.giphy.com/media/Sj5b9yvyGpx8Q/giphy.gif
105.
105.
supair
Azt vártam a Sonytól ,hogy bemutat valami olyan gémet ami miatt vennék a masinájukból.De hát ez a sok trágya egyszer végigjátszós valami nem hoz lázba.
Vegyetek Xboxot ott van a Halo.A világ legjobb játéka! A többi szarral csak az időtöket pazaroljátok. Ha nem vesztek Xboxot egy ilyen katasztrófális Playstation bemutató után akkor mind hülyék vagytok.....; -)
104.
104.
PaprikaJancsi
#102: Igazából ja, igazad van. A lényeg, hogy jó év előtt állnak az Xboxosok és a PSesek konzoltól függetlenül.
A Nintendosok meg majd kiderül. :)
102.
102.
Yanez
Szerintem nem azon kéne rugózni, hogy melyik konf volt jobb, hanem örülni az egész E3-nak, mert sok játékról láthattunk gameplayt, infókat, dátumokat meg érdekességeket. Teljesen mindegy kinek a puckosa volt most nagyobb, mert hozzánk ebből úgyis csak a játékok jutnak el, és más tortából szart sem kapunk. :)
91.
91.
Yanez
#86: Piranháknak mesélsz a vegan életről. :D
89.
89.
PaprikaJancsi
#86: Úgy veszem észre észre tényleg felesleges :)
86.
86.
Ra1D3n
#80: Ratyicowboynak hiába mondod. Többnyire csak write-only módban van jelen.

#82: Mert arról fognak beszélni, hogy milyen fasza volt a show, hogy ezt meg ezt is ott mutatták be. Amúgy meg őszintén, van PS4-em meg Xboxom is, de utóbbit használom mindenre, míg a PS4-et csak exkluzívra. A közösség, game library, BW compatibility egytől-egyig az X-hez vonz engem, de ha ezek nem lennének is ezt a gépet választanám, mert nekem ez szimpatikusabb, mindenféle hittérítés nélkül mondom ezt. Szerintem mindenki játsszon azon amit szeret, tök felesleges az olyan duma, hogy minek Xboxot venni, ha PS4-ra jön ez meg az...
85.
85.
Duken
#81: I see what you did here! :D
83.
83.
Zoli0507
#81: Nincs mit "kàrmenteni". Ebben a generàciòban mostanra màr azt is megengethetnèk maguknak hogy az e3-on felmennek a szìnpadra felbontanak egy sört, beszìvnak ès vègigröhögik az egèszet. XD
82.
82.
Zoli0507
#80: Igen, de üzleti oldalròl nèzve; mi a fasznak fizessek azèrt hogy nàlam mutassanak trailert mikor ùgy is meg jelenik az èn konzolomon is.
81.
81.
ADMlN
Látom a Sony fanclub már teljes erőbedobással dolgozik a kármentésen. XD
78.
78.
Duken
#69: Az ms showja jó kis multiplatform bemutató volt és játékos szempontból a legjobb konferencia de ha nem lenne se xbox x-em se ps4 pro-m és a konferenciák alapján kéne gépet vásárolnom, akkor ps4-et vennék. Miért? Mert exkluzív tartalom szempontjából, lásd Ghost, DS, SM, TLoU2, Nioh2, Days Gone olyan játékok ahol gamplayt is mutattak, nem csak cgi parasztvakítás, és amiket semmiképp sem akarnék kihagyni. Ms-nél ex ami érdekel és volt gamplay az a Gears, FH4, de nem kihagyhatatlanok. Az Ori2 is szép de indie kategória, a Halo Infinity ami kihagyhatatlan de ki tudja még mi lesz és mikor, elsőre felálltam a székből mikor néztem a bejelentést annyira megörültem nagy Halo fanként de utána olvasgattam és lelohadt a lelkesedésem amikor írták hogy nagyon messze még a játék és ezzel a trailerrel is csak a motort mutatták be, szóval egyenlőre várok. Crackdown 3 eddig egy fos, egyáltalán nem mozgat meg. Multiplatform címek között leginkább a Cyberpunk, Shadows Die Twice, Re2, Dmc5, BGE, amik kihagyhatatlan címek részemről.
74.
74.
Yanez
#72: A kevesebb néha több.

Amúgy számomra mindegyik konferencia okozott érdekességeket. Hirtelen nem is tudnám rábökni melyik vitte a pálmát. A sony konf csak annyival volt jobb számomra, hogy ott majdnem mindegyik bemutatott játék érdekelt.
69.
69.
PaprikaJancsi
Bárki bármit mond az idei E3 legjobb konferenciája a Microsoft konfja volt...és itt most nem arról beszélek, hogy milyen minőségű ez meg az a játék, hanem magáról a konferenciáról. Az Ms showja pörgött ezerrel, kB. 50 játékot mutatták be rajta, és új exkluzívokat is bemutattak. Nem volt felesleges beszéd meg ilyenek, csak a játékok. A második helyezet szerintem a Sony, ex. részről semmi meglepi, multiplatform címből pár darab lett bemutatva, és "csak" az eddigi címeket mutatták be alaposabban, amik viszont odavertek, vagyis mindenképp megérdemelt a második hely, viszont érezhetően lassabb, és laposabb volt mint az MS-é. A harmadik legjobb pedig szerintem a PC Gamer Show. Sokat fejlődtek, kevesebb duma és rengeteg játék + itt voltak a legviccesebb bejelentések. :D
68.
68.
PaprikaJancsi
#51: Ne is mond, az is csalódás volt, nagyon kíváncsi voltam már rá, erre semmi
67.
67.
kastorhun
#66: Én egy Fablet várok jelenleg a legjobban, és egy be nem jelentett Middle Earth játékot. (tavaly előtt még azt mondta a Warner hogy 1x ők is kijutnak az E3-ra, és készül is a sorozat, szóval biztos készül valami a háttérbe).
De leginkább a Fabletől félek, az a baj hogy a Fablet hangulatát és dizájnját piszok nehéz visszaadni ennyi év távlatába, de szurkolok nekik, viszont még is csak aggasztó hogy pont a Forza készítőit bízták meg vele, a versenyzős játékok és az RPG között azért gigászi a különbség.
Valószínűleg látta hogy a Killzonokat hegesztő csapat csinálta a Horizont ami jól sült el.
Viszont engem meglepett hogy a Halot milyen komolyan veszik, hiszen most jött a hír hogy ez csak egy techdemo volt.
Azért én a Cyberpunk bemutatón nem is kicsit meglepődtem, bár még mindig félek a játékmenettől és a helyszíntől, hiszen 1 nagy várost piszok nehéz megcsinálni hogy 150 óra után ne legyen unalmas.
66.
66.
Macifasz
#65: De ezt sejteni is lehetett, hogy nem lesz meglepetés. Legalább is a Sony részéről. Én legalább is biztos voltam benne, hogy max a régóta bejelentett címeket fogják csúcsra járatni, és nem több. Ehhez képest a Control és a szamurájos cucc is elég jó. Az meg, hogy nincs dátum, náluk már szokás. :-D De van egy olyan érzésem, hogy ezt majd az őszi, saját konferenciájukon meglépik. Nem minden cím esetében, de sztem a szamurájos játékról ott is lesz bővebb infó.
Amúgy a meglepetés hiánya sztem az egész E3-ra jellemző volt, szinte senki nem jelentett be olyan játékot, amin így hátrasokkoltunk, hogy "na ezt nem látta előre senki." A Devil May Cry 5 mondjuk olyan volt, hogy néztünk egy nagyot, de engem pl. se az új HALO, se az új GoW nem lepett meg, a Remedyről is tudni régóta, hogy készülnek valamivel...szóval összességében mindenkiről elmondható, hogy picit csalódást okozott. A legnagyobb fájdalmam talán, hogy továbbra se kaptunk új Splinter Cellt, pedig abban titkon reménykedtem. Előadás és tálalás terén viszont nálam idén is a Sony volt a csúcs...de szorosan ott van mögötte az MS is, ami szintén remek volt. :-)
65.
65.
kastorhun
#63: Azért a Sony konferenciája több sebből vérzett.
PL: 0 dátum, konkrétan nincs megjelenési dátumuk.
Semmi új infó, oké gameplayt kaptunk, de a remeknek tűnő szamurájos játékukról 1 szót nem mondtak.
Az összes címük már több éve készül, ami nem baj, de dátumuk továbbra sincs.
Ami még nevetségesebb hogy 0 meglepetés történt!
64.
64.
Macifasz
#60: Sejteni lehetett, hogy játékok terén idén nem lesz semmi meglepő újdonság, hanem csak a már korábban bejelentett címeket fogják csúcsra járatni. Sőt. Én abban is majdnem biztos vagyok, hogy az új generáció bejelentéséig, igazán nagy meglepetés már nem is nagyon lesz a részükről.
63.
63.
Macifasz
#61: Az UbiSoft? Te miről beszélsz? :-D Messze a legunalmasabb, legsemmilyenebb konferenciákat csinálják évek óta, és ez idén sem volt másképp. :-D Az MS meg önmagához képest tényleg jó volt, de a Sony közelébe nem ért még így sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...