E3 2018: Fornite - kétmillió letöltés Switchen

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 14.
  • Biznisz
Link másolása
A héten Switchen is bemutatkozott a Fornite, napjaink egyik legnépszerűbb battle royale-játéka, a konzoltulajdonosok pedig szó szerint rácuppantak az Epic shooterére, amit 24 óra leforgása alatt több mint kétmillióan töltöttek le.

A Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime a Polygonnak elárulta, hogy nagyon jól indult a Fortnite Nintendo Switch-karrierje, az Epic battle royale-játékát ugyanis kevesebb mint 24 óra leforgása alatt több mint kétmillióan töltöttek le az eShopon keresztül. Jó eséllyel a tegnap közölt 125 milliós társaságban már a Nintendo-rajongók is benne voltak.

Természetesen Switchen is lehetőség van a cross-platformra, így csak a PlayStation 4-rajongók maradnak ki a közös lövöldözésből, igaz, a Switchre megjelent Fortnite sem tekinthető teljesnek, hiszen a kooperatív sandbox túlélőmód, a Save the World nélkül jelent meg. Viszont nem is ez tette igazán sikeressé a játékot, így talán a Switch-tulajoknak nem is annyira hiányzik majd ez a lehetőség.

A jó hír mellé becsúszott egy rossz is, többen ugyanis jelezték, hogy kisebb kavarodás alakult ki azoknál, akik accountjukkal PlayStation 4-en és Switchen is be szerettek volna jelentkezni. Ennek nyomozása jelenleg is tart.

1.
1.
Slik
ingyen meg a szar is kell mindenkinek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...