Kingdom Come - élesedett a hardcore mód

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 27.
  • Letöltés
Link másolása
Ha extra kihívásra vágysz a Kingdom Come: Deliverance-ben, akkor bizonyára örülni fogsz az RPG legújabb frissítésének. A hardcore mód igazi túlélőjátékká alakítja a Warhorse alkotását, és ha nem figyelünk oda, könnyen meghalunk.

A Kingdom Come: Deliverance legújabb frissítésével végre élesedett a hardcore mód, így még nehezebb lesz boldogulnunk a középkori Csehországban. Eltűnik az egészségünket és állóképességünket feltüntető csík, az automatikus mentésnek búcsút mondhatunk, és  realisztikusabb harcok várnak ránk. Továbbá a navigáláshoz a nap állását kell követnünk, és a világtérképen sem tüntetik fel a helyzetünket.

A hardcore módban továbbá kötelező felvennünk két negatív perköt, ilyen a beszédes nevű Brittle Bones, a Nightmares és a Claustrophobia. A játék végén új achievementek ütik a markunkat.

Emellett belenézhetünk a még ebben a hónapban élesedő sztori DLC-be, a From the Ashesbe, amelyben egy komplett falut kell újjáépítenünk. A fejlesztő további tartalmi bővítéseket is tervez a szerepjátékhoz - ezekről itt írtunk bővebben.

4.
4.
Extol
Én így tolom, sztem nem nehéz, pedig az összes negatív perket hozzáadtam
3.
3.
Rakottkrumpli
#2: Ingyé van. Nem mindegy? Ha nem jön be nem használod. Ennyi.
2.
2.
mestermagyar
Azért nem szeretem ezeket az utólagos hardcore mode-kat, mert sosem tesznek hozzá valamit a játékhoz. Nem realisztikusabb lesz, csak nehezeb. Csíkok eltüntetése? Minden ember tudja értékelni hogy érzi magát a való életben, a csík nem egy gamey dolog, csak egy absztrahálása ennek a képességnek. Tudod mennyire vagy fáradt vagy egészséges.
1.
1.
Formula1fanatic
Ezzel kell kínozni Pistikét :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...