Overwatch - ezt tudja Hammond, a hörcsög

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 29.
  • Videó
Link másolása
Bővebben is bemutatkozott az Overwatch 28. hőse, Wrecking Ball, vagyis Hammond, aki egy golyószerű mechát vezet. A mozgékony tank háttérsztorijával és képességeivel is tisztában lettünk. Aranyos kis dögről van szó!

Hammond a Holdon fekvő Horizon laboratóriumból származik, majd Junkertownban kötött ki, ahol számos gladiátorversenyt megnyert anélkül, hogy felfedte volna személyazonosságát. Mindenki csak egy gigantikus mechát látott, senki nem tudta, hogy egy hörcsög ül a botkormány mögött.

Ahogy az sejthető, Wrecking Ball képes arra, hogy golyóvá alakuljon és végigsöpörjön a pálya adott szakaszán. Automata fegyvere Quad Cannons néven ismert. A Grappling Claw nevű kilőhető karmaival még lengedezhet is, ledöntve az ellenséget a lábáról.

Az Adaptive Shield lényegében egy erőpajzs, ami a közeli ellenfelek számától függően hatékony. A Piledriverrel a földre veti magát a robot, a lökéshullámtól a riválisok a levegőbe repülnek. A karakter ultimate képessége a Minefield, amely egy hatalmas mezőt idéz meg - aki rálép, az bizony felrobban.

Wrecking Ball (vagyis Hammond) már elérhető a PC-s tesztszervereken, de pár hét, és mindenki ráteheti a mancsát.

5.
5.
Perseus84
Ez horcsog minden csak cuki nem
4.
4.
Bnecne
#2: Mindig adnak időt az adott hősnek balance miatt mielőtt rankeden lehetne pickelni.
3.
3.
wolfwarrior
pff A hörcsögöm keményebb fogadok még soha nem szaladt egy egész át a mókus kerékben
2.
2.
redsovi
Doomfist-utóhatást érzek. Iszonyú komplex ez a patkány, s mivel még szinte bontatlan csomagolásban érkezik, minden idióta hozni fogja rankedra. Gratulálok blizzard. Kell a rák? Kell.
1.
1.
Kolompár Tarzan
Komoly? Richard Hammond a Top Gear-ből?
Nemááá...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...