Nyugatra is eljutnak a Nier: Automata-könyvek

  • Írta: szlav
  • 2018. július 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Európában és Amerikában is hatalmas siker lett a tavaly februárban megjelent Nier: Automata. A játék világát több regény is kiszélesítette már Japánban, s úgy tűnik, hogy ezek hamarosan hozzánk is eljuthatnak.

Ha ti sem bírtok betelni a Nier: Automata világával, akkor van egy jó hírünk! A Viz Media jóvoltából két kötet is angol nyelvű átiratot kaphat majd a közeljövőben. Az első regény, amely a Long Story Short alcímet kapja majd, még az idei év során megjelenhet. Ez a kötet a játék sztoriját dolgozza fel írott formában, de a történetért felelős Yoko Taro és Jun Eishima kétségkívül teleszórják majd a könyvet sok-sok érdekes aprósággal, ezzel szélesítve a Nier-univerzumot.

A második kötet 2019 tavaszán érkezik majd, ez pedig az előzőre rákontrázva a Short Story Long címet kapja majd. Ez egy több, rövidebb novellából álló gyűjtemény lesz. Az itt található történetek többségét szintén Yoko Taro írja majd. Olyan és ahhoz hasonló sztorikat olvashatunk majd benne, mint a korábban megjelent The Flame of Prometheus, vagy A Much Too Silent Sea.

Ha a könyvek előtt szeretnétek felzárkózni, akkor próbáljátok ki a Nier: Automatát PC-n, Xbox One-on, vagy PlayStation 4-en. Ha pedig inkább elolvasnátok a tesztünket, akkor azt itt megtaláljátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...