Far Cry 5 - támad a Mars!

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 16.
  • Videó
Link másolása
A héten mutatkozik be a Far Cry 5 következő letölthető kiegészítése, a Lost on Mars, amiben jó messzire kerülünk Hope County farmjaitól, hiszen a helyszín ezúttal a vörös bolygó lesz.

A Far Cry 5: Lost on Mars DLC egészen pontosan július 17-én, vagyis holnap érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A csomag része a 30 dolláros szezonbérletnek, de 10 zöldhasúért külön is megvásárolható.

A feladatunk nem más lesz, mint megállítani a Föld elleni inváziót. Ebben segítségünkre lesz Hurk és Nick Rye. A legújabb videó azt mutatja be, pontosan mire is vállalkozunk majd az idegen bolygón.

3.
3.
user101
Az megvan, hogy ez egy 10 dolcsis DLC ?

A probléma ott van, hogy nem volt mögötte egy konkrét tervezői döntés, hogy mit is akarnak. Egyszerre akar kicsit Blood Dragon-os lenni és közben komoly is. A végén az egész egy monoton lövöldözésbe fullad így a trailer alapján...
2.
2.
SilasGreaves
Igazából nem lenne borzadály, ha sokkal komolyabbra, sötétebb hangulatúra vették volna. Izgalmas és rémisztő tudott volna lenni, a szörnyek egészen ocsmányak, az tök jó, de... úgy tűnik valóban lehetett volna jobb.
1.
1.
Extol
Ennél jobbat nem sikerült összehozniuk? Ez borzadály!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...