Újabb nagy PS4-es rendszerfrissítés a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2018. július 19.
  • Korai verzió
Link másolása
Bétatesztereket keres a Sony a PlayStation 4 következő nagy rendszerfrissítéséhez. Habár részleteket még nem árultak el a 6.0-s frissítésről, a vállalkozószelleműek már most regisztrálhatnak tesztalanynak.

A Sony Interactive Entertainment bétateszterek toborzásába kezdett - készülnek a PlayStation 4 következő nagy szoftveres frissítésére. A 6.0-s rendszámú update tartalmát egyelőre nem tették közzé, így bővebb információval valószínűleg csak az első tesztkörök után tudunk majd szolgálni.

Először a japán PlayStation Networkön indult meg a regisztráció, amit rövidesen az észak-amerikai régió követett, hamarosan pedig megnyitják a kapukat az európaiak közt is.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel bővít majd a következő frissítés. A legutóbbi, 5.50-es frissítés többek közt Team-funkciókat és Supersampling-módot hozott. Reméljük, hogy a Sony ilyen, vagy ehhez hasonló opciókat tartogat számunkra ezúttal is!

16.
16.
NECROSMOKE
Nekem is szaggat, pedig Pro-m van. Vagy ha jatekbol kilepek, hogy egy uznetet elolvassak, akkor nagyon sokat tolt.
12.
12.
LexerTheFirst
#8: Ha szeretnéd a flegmát játszani, akkor nyugodtan tedd, bár ebben az esetben nem az jön le hogy leszarod, hanem a messzemenő tudatlanság és trollkodás. Biztos hogy KickBoxos vagy, ha nem lennél akkor tudnád hogy hülyeség amit mondasz. Sok szerencsét a következő befingásodhoz.
10.
10.
Laccy85
#7: Én sem tudom, miről beszél.
Van itthon egy Slim, meg egy Pro is, de egyik sem szaggat.
Egyedül az HBO GO csinál random fagyásokat, de gyanítom, hogy az meg nem a Sony hibája lesz.
9.
9.
Zisten
Pár bétába részt vettem már.
Ahogy lentebb is írta LexerTheFirst, ha az első szám változik, akkor az 1000% hogy nem "bug javítást és stabilizációt segítő frissítés", hanem valami olyan update, ami új dolgot tartalmaz.
De ha figyel az ember ezt szerintem az évek alatt már megtanulhatta volna. ;)
8.
8.
Bnecne
#7: Hát azért én ennyire nem élem magam bele az ilyenbe te de csak csináld nyugodtan ami jól esik
7.
7.
LexerTheFirst
#1: Hát nem tudom miről beszélsz, nekem Pro-n N szaggat egyszer sem :D
Nem tudom emlékszel-e hogy az 5.0 nagy updateot hozott, az 5.50 is, közte pedig performance update-ek voltak.. ebből talán még a te kicsi agyad is sejtheti hogy a 6.0 sem lesz csak performance ;-) amúgy felteszem a kérdést.. szokott a Sony bétát csinálni a kicsi updatekhez?

Biztos Xbox felhasználó vagy aki ide akart valamit köpni. Szerintem hagyd abba mert ciki, és örülj hogy abban a hitben élsz hogy amit csinálsz anonim ;)
6.
6.
zozo76hun
#5: nekem most magyarra van allitva a rendszer, de nem kerdezi meg egy ideje. fogalmam sincs miert, de leszokott rola...
5.
5.
Én mondjuk tökre örülnék annak, hogy ha már nálam úgy is angolra van állítva a rendszerben minden, ami lehetséges, akkor nem kérdezné meg minden rohadt alkalommal MAGYARUL, hogy zavar-e ugyan, hogy csak angolul használható a store.
4.
4.
zozo76hun
Nalam menu szaggatas akkor jelentkezik csak amikor megy valami letoltes a PS-NETWORK-rol. Mondjuk nagyjabol ugyanez a helyzet az XOX-emen is. Bar ott nem csak letoltesnel tud laggolni a felulet, hanem tok random idokozonkent is.
3.
3.
Fata Morgana
Remélem megoldja az "internet browser" hibáját mert nem egyszer fordult elő hogy nem tudtam kilépni belőle, és ki kellett kapcsolni a konzolt.
Ezen a téren van még hova fejlődni, mert XO-n ezek a dolgok stabilabbak jóval, ennek ellenére mindkét konzolt szeretem, mert kiegészítik egymás hiányosságait.
2.
2.
SES_HUN
#1: Szaggat ezen már minden
1.
1.
Bnecne
Performance update lesz mint az előző 100 aztán meg a menü is szagat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...