A Wii-ellenes játékosok és a Wikipedia esete

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Vicces eset történt meg tegnap a Wikipedia online lexikon oldalán - néhány srác ugyanis egy lendülettel törölte az ott található infóbombát a Nintendóról.
Vicces eset történt meg tegnap a Wikipedia online lexikon oldalán - néhány srác ugyanis egy lendülettel törölte az ott található infóbombát a Nintendóról.



Valószínűleg hatalmas Sony- vagy Microsoft-barát lehetett az a pár srác (esetlegesen hölgyemény), akik tegnap délelőtt törölték a Wikipedián található hosszú cikket a Nintendóról, s a fenti képen látható finom és nőies mondatot vágták be helyette. Kétségtelen, hogy a Nintendo-ellenes felhasználóknak számára viccesen hatnak a történtek, azonban az oldal adminisztrátorainak már nem görbült mosolyra a szája széle: a galibát helyre állították már azóta ugyan, viszont egy jó időre zárolták a Nintendo-részleget - ily módon senki nem tudja szerkeszteni az ott olvasható irományt.

10.
10.
daevidt
ja, mellesleg nekem tetszik a Wii, valószínű egyszer veszek is egyet, van egy PC-m, de semmelyik konzolt nem szidom azért mert egy-egy játék ami érdekel épp csak arra jelent meg, persze, bosszant, de akkor a kiadót szidom inkább :D
9.
9.
daevidt
Roly:

nem vagyok hippi és szeretek vitatkozni is, de csak értelmes dolgokról, értelmes érvekkel
8.
8.
machintos
nekem bejön ez az x-es háttér.)ebként meg vhol kicsitt vicces is ez az eset de leginkább bosszanto h mért azt már elöttem felsorolták...
7.
7.
Roly
ebből a ronda háttérből él Myko :D



daevidt te hippi vagy?
6.
6.
General Thomas
Egyébként meg mi a bánat ez a ronda xboxos háttér? szerintem nagyon nem illik ide :(((
5.
5.
General Thomas
itt a pont, Daevidt, jól mondta ennek semmi értelme nincsen. De ezt mondjuk azoknak akik képesek egy álló napig vitatkozni hogy mégpedig ez és az jobb.



Ennél csak az a rosszab ha a zenei ízlésbe kötnek bele, amyg őket nem érinti addig hagyjanak békén (személyes tapasztalt, és én teljesen halkan hallgato ma zenét, nem úgy hoyg a szomszéd ablaka beleremeg)
4.
4.
daevidt
Szerintem az ilyen gyűlölködő és másokat leszóló hozzászólások teljesen értelmetlenek. Ha egy konzol/játék stb nem tetszik ne vedd meg, ne játssz vele aztán kész. Annak semmi értelme hogy másokat agyba-főbe szidnak általában indoklás nélkül. Ezt értem a Wikipedia esetére és némely előttem szólókra is.
3.
3.
Roly
TTTgg: ne jártasd azt az ólajtó pofádat ha nem muszáj!
2.
2.
skiz0
Nanana, ejnye-bejnye! :P Ne itt vitázzatok legyetek szívesek!

annak meg gratulálok, aki ezt írta a Wikipediára :D
1.
1.
ldavid
parasztok..



Már látom a holnapi híreket: törölték a Playstation és Xbox cikkeket a Wiki-ről xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...