Tömegek vonultak utcára - Japánban a PS3

  • Írta: Daks
  • 2006. november 11.
  • Hardver
Link másolása
Japánban már kapható a Playstation 3. A szigetországba 80000 darabot szállított a Sony, de a helyszíni tudósítást elnézve hamar hiánycikké válhat a masina.
Japánban már kapható a Playstation 3. A szigetországba 80000 darabot szállított a Sony, de a helyszíni tudósítást elnézve hamar hiánycikké válhat a masina.


Az Egyesült Államokba jövő hét pénteken érkező, Európába pedig 2007. márciusára sem garantált konzol méltó fogadtatásban részesült csíkszemű barátaink hazájában. A videón a népszerű Yodobashi-Akiba műszaki cikkeket árusító boltot láthatjuk - és persze a bejárata elé vonult népes rajongótábort. A felháborító megjelenési dátumok mellett dühítő a konzol ára is. Míg Japánban 420 dolcsiba fáj az alapgép, addig az amcsik 499-et perkálnak majd érte, de hozzánk már 550 zöldhasúnak megfelelő valutáért jut csak el a tartalmilag a többivel teljesen megegyező egységcsomag. No comment.






16.
16.
Daks
mad dog, csak olvasni kene GK-t es maris okosabb lennel blu-ray teren:)



http://www.gamekapocs.hu/hir/5926 - bluray technika

http://www.gamekapocs.hu/cikk/1036/430/1/ - hddvd vs bluray
15.
15.
Madd Dogg
CCCP! :D vagy úgy mondva PC. nekem szimpibb az X360. De a ps3 processzora kb 2x erősebb mint a boxé. Ez itt van a ps3 első hírei között. Amúgy az egyetlen nagy újítás a ps3-ban, az Blue Ray technika, amiről azt sem tudni, hogy mi! Komolyan! nem árulják el, csak pofázzák a marketingesek. És hogy mi a hardcore újdonság az X360-ban? az a kemény egy év, amivel végleg bebiztosította magát......
14.
14.
nimat16
j.dave,légszi sorolj már föl néhány mérföldkőnek számító újítást a ps3-ban.a box ugyanúgy nextgen akárcsak a ps3.ja és a boxban minden újgenerációs.hogy beszélhetsz arról, hogy mi nextgen meg mi nem nextgen ,ha ég azt se tudod milyen hardwrer ketyeg a box és a ps-alatt.ja és mondj már nem-hardcore újításokat a ps-ben.Én is ajánlom figyelmedbe a Gears of War videókat,ami kenterbe ver bármilyen eddig kiadott ps3-cuccot.(és ezt elfogulatlanul mondom)
13.
13.
machintos
smmii gond.....

a sony elnöke igy nyilatkozott az europai ujságirok kérdésére h mért lesz nálunk ilyen drága a gép:ha betérek egy japán kocsmába veszek egy olcso sört,és ha beemgyek egy europai vendéglöbe iszok egy drága bort."ezzel azt akarta magyarázni h europa sokkal drágább hely mint japán ami eleve elég hülye indok az tény.lényeg a lényeg a sony szeretne saját országának hogy egyértelmüen olcson árulni h megszeretesse a nééppel az uj ps-t.az amcsiknak is kedveskedik mert amerika is nagy vásárlo erö.de rajtunk europaiakon pedig behuzza a hasznot mert tudja h hiába a brutális ár sok ps fan kényszerüen megfogja venni a gépet.az x pedig csak egy hajszálnyira marad el hardver szinten a ps-töl és mind akettö gép nagyon nextgen hidd el nekem.ha kiváncsi vagy a kétgép tudására gyere fel a forumra és olvasdd el edge hardver összehasonlitásait.mind a kettö gép ugyanannyira jot udásu.ha kiváncsi vagy az x igazi erejére ajánlom a gears of war és assaisns creed gameplay videokat(nézz utána ajánloma gamespot.com-t)
11.
11.
machintos
és én nem a ps3-t fikáztam hnem a sony eurpához valo hozzáállását
10.
10.
machintos
j.dave

én pont nem vagyon x fann mert akkor nem lenne se psp-m és ps-em.hnem ha vki ireg olyan hülyeséget h europában azéárt lesz 550 dolcsi a ps3 mert az eu-nak tul sok vámot kelll fizetni hát enyhén szolva kacagnom kell...
9.
9.
nimat16
hát sztem mind az xbox360 mind a ps3 nexgt-gen.(különben is tisztában kéne lenni azzal hogy mi is ez!egyáltalán lehet-e definiálni azt hogy next-gen?Én box fan vagyok és veszek is egyet.A ps3-at viszont nem utálom és nem ócsárolom le a sárga földig.igenis vannak nagyon nyálcsorgatós ps3-as játékok.(mgs4,dmc4,ffXIII,stb..)ja és szamocza, windowst használsz?ha igen azt nem tiltják az elveid?
8.
8.
szamocza
Én elvből ellene vagyok mindennek ami microsoft, habár az x360 nekem is megmozgatta a fantáziámat... De sajnos az elveim...

A Sony meg bekaphatja! Majd ha pár év múlva megbocsátok nekik (és a technológiájuk már elég kiforrott lesz), talán veszek egy ps3-at a kölykömnek. Addig marad a Wii.
7.
7.
Daks
naa, beszeljetek szepen mer legkozelebb szo nelkul toroljuk az ilyen uzeneteket!
6.
6.
machintos
lol de seggarc vagy.....

hadd ne magyarázzam..lol aki ilyeneket képes irni wáhhh felesleges magyarázni..

nagyon gáz öregem...
5.
5.
machintos
mert sajnna ez a sony ps3-as politikája.(mondanom se kell picit se geciség) valoban aki nem ps fan és vacilál h x-et vagy ps-t vegyen mindenképp az x-et válasszzza.....
4.
4.
krizsi3
MINDENKI VEGYEN X-BOX 360-AT.
3.
3.
machintos
a sony szépen benyal saját szülöhazájának. az amcsiknak már picit rátesz de még velük is kedveskednek. rajtunk europaiakon meg behuuza a hasznot.
2.
2.
Halfer
Juj, nem semmi ez a tömeg :D

Nagyon hamar hiánycikk lesz, az biztos...

A leendő magyar ár meg elképesztően sok. Míg ők vesznek mellé szoftvereket annyiért, mi csak a gépet kapjuk :(
1.
1.
machintos
geciség h nekünk europaiaknak kell a legtöbbet fizetni érte.és mi a tökömért,?mert gazdagabbak vagyunk az amcsiknál vagy a japiknál???áááá dehogy csak megint aaaaaa sony baszakodik.tiszta vicc ha nálunk jelenik meg legkésöbb akkor már ne mi fizessük érte a legtöbbet.100ezer ft-ért persze h viszi a nép.kiváncsi lennék ha az amcsiknak vagy japiknak kerülne 550dollárba h mennyire vinnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...