Street Fighter V - Sagat újra közbelép!

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Az EVO 2018-on lelepleződött a Street Fighter V: Arcade Edition következő két karaktere. A nagy visszatérő Sagat mellett G is tiszteletét tette a játékban. Igen, már mától játszhatunk vele, ha valódi vagy ingame pénzért megvásároltuk őket.

Sagatot egyetlen Street Fighter-rajongónak sem kell bemutatni, hiszen egy veterán fickóról van szó, aki ezúttal sem hagyta otthon tigrisét. A sztori szerint Sagat remeteként él egy elhagyott faluban, belső démonaival küzdve. Azonban most újra harcba száll, hiszen a Capcom bejelentette a visszatérését a Street Fighter V: Arcade Editionbe.

Természetesen a Tiger Shot nevű képességével távolról is hatékony, de ott van a Tiger Knee Crush is, amellyel hatalmas ütést vihet be az ellenfeleinek.

G egy vadonatúj karakter a sorozatban. A cilinderes fickó a világ elnöke szeretne lenni, még a közösségi média erejét is kihasználja - öltözködésében már igazi politikus! Minél erősebb a Presidentiality-szintje, annál durvább ütésekkel operál.

Sagat és G már elérhető az Arcade Editionben egyenként 100 ezer Fight Money-ért vagy 6 dollárért, illetve a Season 3 Character Pass részeként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...