Metro Exodus - bemutatkozott az Aurora Edition

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
A 4A Games lerántotta a leplet a Metro Exodus különböző kiadásairól, közülük is kiemelve a limitált példányszámban értékesített Aurora Editiont, ami a játékban is fontos szerepet játszó vonatról kapta a nevét.

Azok, akik PC-n rendelik elő a játékot, megkapják a Metro: Exodus digitális művészeti albumát, illetve a játék zenéjét. A konzolos rajongók közül Xbox One-on a Metro 2033 Redux jár majd a csomag mellé, míg PlayStation 4-en egy dinamikus téma lesz a jutalmunk.

Mellettük lehetőségünk lesz beszerezni a Gold Editiont, ami 85 dollárba fog kerülni, és az alapjáték mellett tartalmazni fogja a Metro Exodus - Expansion Passt is, aminek egyelőre nem ismert a tartalma. Továbbá megvehetjük a limitált, 79,99 fontba kerülő Aurora Editiont is, ami mellé szintén jár a szezonbérlet, továbbá egy gyönyörű fémtok és a The World of Metro művészeti album is.

A Metro Exodus 2019. február 22-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A játék hétfőn kap egy teljesen új, Gamescomra hangolt előzetest.

10.
10.
Gykrizsi
#8: Szerintem itt speciel hozzá add a játékélményhez az fps nézet, szerintem tps-ben nem lenne olyan jó.
5.
5.
Gykrizsi
Biztos boltokba kerül itthon is, nagyon kevés játék limitált verziója nem jut el ide, azok nagy része is inkább olyan, amik meg sem jelennek itthon dobozosan, vagy abszolút ismeretlenek itthon. Ez a Metrora nem mondható el, itthon szerintem elég kedvelt játék is.
1.
1.
KRAT0S
Amint lehet rendeltem is elő,pedig nem akartam...de ezt muszáj lesz qrva jól néz ki .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...