GC 2018: Overwatch - D.Va is megkapta a kisfilmjét

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard az ígéreteinek megfelelően elsütött néhány Overwatch-bejelentést a Gamescom apropóján. Egyfelől megkaptuk az új animációs kisfilmet, emellett pedig az új pálya is bemutatkozott.

D.Va-centrikus Overwatch-hírekkel szolgálhatunk azok számára, akik rajongói a Blizzard lövöldéjének. Egyrészt a fejlesztők szinte menetrendszerűen kiadták a legújabb animációs kisfilmet, amely a koreai hölgyike emberibb arcát mutatja be a leírásuk szerint. A videó közel nyolcperces, és a minőségét ezúttal sem érheti panasz:

Másrészt bemutatkozott a játék új pályája, és a Busan már játszható is a tesztszervereken. A Control módhoz igazított térkép Dél-Koreába kalauzol el minket, és kifejezetten változatos játszóteret biztosít: egy ősi templom, a helyi belváros és a MEKA-csapat bázisa is feltűnik rajta, és nem mellesleg az utalások sem hiányoznak róla.

További érdekesség, hogy hamarosan lehullhat a lepel a Blizzard és a LEGO együttműködésének gyümölcséről. A két cég már korábban bejelentette, hogy legósítják az Overwatchot, a minap azonban felbukkant a Twitteren egy teaser, ami már sejteti, hogy mire számíthatunk majd.

1.
1.
HTS-Anyuci82
Szerintem ez az Overwatch short lett a leggyengébb az összes közül. Semmi plusz infót nem tudunk meg a karakterről. illetve a harc is olyan általános lett. Arról nem is beszélve, hogy kihagytáka Nerf this beszólást az ultinál. :)

Amúgy direkt raktatok be egy D.VA hírhez egy Mei képet a főoldalon? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...