GC 2018: Konzolon késik az új Walking Dead-játék

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Csúszás
Link másolása
Elsőként PC-re jelenik meg az Overkill's The Walking Dead, miután a konzolos változatok fejlesztése több időt vesz igénybe a vártnál. Idén már nem is kapjuk meg őket, a jövő év elejéig kell várnunk rájuk.

Késik az Overkill's The Walking Dead PS4-es és Xbox One-os változata. Míg a PC-s kiadás november 8-án fut be Európába (illetve az amerikaiak már november 6-án lecsaphatnak rá), a konzolos átiratok csak jövőre, február 8-án landolnak a boltok polcain. (A dátum ez esetben is Európára vonatkozik, az amerikaiak itt is előznek két nappal.)

Hogy pontosan mi a csúszás oka, az nem derült ki, de igazság szerint nem is annyira nehéz kitalálni, hogy mi állhat a háttérben. És tudjátok, ezt már amúgy is kibírjuk fél lábon: a Payday fejlesztői még 2014-ben jelentették be a The Walking Dead-adaptációjukat, és eredetileg 2016-ra ígérték a premiert, szóval várunk a játékra egy ideje.

A vigaszdíj néhány új screenshot, ezeket alább láthatjátok.

1.
1.
PaprikaJancsi
Hát a múltkori gameplayt látva ezzel csak a konzolosok járnak jól. Iszonyúan fapados, és a nagyon menő CGI trailerek után egy meglehetősen nagy csalódás érzés is társul mellé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...