7 Billion Humans - válj te is a gépezet részévé!

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Megjelent a Tomorrow Corporation legújabb puzzle-játéka. Az eszement fejlesztőstúdió olyan címeket produkált a múltban, mint a World of Goo, vagy a Little Inferno, a látottak alapján pedig a 7 Billion Humans sem lett kevésbé különös.

A Tomorrow Corporation apró független fejlesztőcsapatát könnyű felismerni a jellegzetes művészeti stílusukról és a roppant bizarr puzzle-játékaikról, a minap megjelent 7 Billion Humans pedig mit sem változtat ezen. A Földön élő több mint hétmilliárd ember csodákra lenne képes, csak éppen össze kéne dolgozniuk. Vegyük hát kézbe az irányítást!

A 7 Billion Humans disztópikus világában megfordul a kocka. Használjuk fel a szó szerinti emberi erőforrásokat, írjunk hatékony programot az irodai munkások ezreinek, legyünk annyira effektívek, amennyire csak lehetünk. Néhány áldozat is belefér, a lényeg csupán, hogy a munkások motiváltak maradjanak!

A 7 Billion Humans 15 dolláros áron elérhető Steamen, GOG-on és a Humble Store-ban. Aki vasárnap előtt megvásárolja a játékot, az ingyenesen megkapja mellé a hasonló felütésű Human Resource Machine-t.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...