Frissítve: Alec Baldwin is részt vesz a Joker-filmben

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Na de melyikben? A háromszoros Golden Globe-díjas színész a Todd Phillips rendezésében és Joaquin Phoenix főszereplésével készülő filmben tűnhet majd fel, mégpedig Bruce Wayne édesapjaként.

Jó hírünk van azok számára, akik kedvelik a DC-univerzum talán legikonikusabb főgonoszát, hiszen nem egy, hanem egyből két Joker-film van a láthatáron. Míg az első projekt a Suicide Squadban megismert Jared Leto-féle karakter történetét mutatja be, a második mozi egy teljesen külön vonalon indul majd el, az itteni címszerepet pedig Joaquin Phoenix játssza majd. Az utóbb említett mozi forgatása most szeptemberben kezdődik, s ha hihetünk a Deadline értesüléseinek, akkor az Oscar-jelölt és háromszoros Golden Globe-díjas Alec Baldwin is csatlakozik majd a stábhoz.

A hírek szerint Baldwin Thomas Wayne-t, vagyis Batman édesapját játszhatja majd a 2019 októberére datált moziban. Mindannyian ismerjük az idősebb Wayne tragikus történetét, de kíváncsian várjuk, hogy Todd Phillips rendezése és Baldwin performansza mivel csavarja meg a sztorit. A Joker-mozi stábja egyébként már most elég erős névsorral rendelkezik - Baldwin és Phoenix mellett feltűnik majd Robert De Niro, Frances Conroy, Zazie Beetz és Marc Maron is.

Update! Miután a hír szárnyra kapott Baldwin hamar kijelentette, hogy a hírek ellenére mégsem szerepel a produkcióban. "Hadd szögezzem le: NEM veszek részt Todd Phillips Joker-filmjében, mint valami félresikerült Donald Trump-utánzat. Nem fog megtörténni" - írta Twitteren a színész.

3.
3.
Slik
nem is fog hianyozni belole
soha nem szerettem ezt a szineszt
2.
2.
LexerTheFirst
#1: De a másik filmet nagyon várom.
1.
1.
LexerTheFirst
A suicide squad szerintem nézhetetlen volt, az ottani Joker pedig nekem borzasztó volt, olyan volt mint egy óvodás akinek elvették a játékát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...