World of Warcraft - jön a Tides of Vengeance

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 20.
  • Letöltés
Link másolása
Egy hónappal a Battle for Azeroth megjelenése után a Blizzard máris belengette a World of Warcraft 8.1-es frissítését. Rendhagyó raidek, új Warfrontok és szigetexpedíciók, na meg egy rakás kozmetikai újdonság vár majd a kalandorokra.

Mozgalmas hét volt ez a World of Warcraft számára. A Battle for Azeroth első raidje és a Warfrontok megnyitása nem zajlottak zökkenőmentesen, így a Warcraft-csapat élén álló Ion Hazzikostas kénytelen volt egy Reddit-AMA keretein belül tűzoltásba kezdeni. Uldir kapunyitásával pedig megkezdődött az ilyenkor megszokott verseny az első Mythic-győzelemért. Ez utóbbit a játék történetében először a Method guild élőben közvetítette, így bárki tanúja lehetett a srácok kitartásának. Végeredményben ők nyerték a versenyt, s ezzel egyetemben első helyre tornázták fel a World of Warcraft nézettségét is a Twitch platformján.

A játék körül tehát nagy a mozgás, mindezt azonban a Blizzard a saját élő közvetítésével tetőzte - a játék igazgatója, a korábban említett Ion Hazzikostas ugyanis egy rövid prezentáció keretein belül bemutatta az ősszel érkező következő nagy frissítést, a Tides of Vengeance-et. A 8.1-es sorszámú patch sok hibát és kevésbé népszerű játékelemet kijavít - javul az egyensúly az Azerite Gear bónuszai és a kasztok közti erőegyensúly terén is. Az Island Expedition is változatosabb formában tér majd vissza, s kapunk két teljesen új felfedezhető szigetet is.

Folytatódik a háború történetét vezető War Campaign, és egy második Warfront is megnyitja a kapuit, a helyszín pedig ezúttal Darkshore lesz. Ami azonban ennél is fontosabb: két új raid is érkezik, melyek a Siege of Zuldazar és a Crucible of Storm névre hallgatnak.

Míg az utóbbi raid egy apró, két bossnak helyet adó miniraid lesz, a Siege of Zuldazar valami egészen különlegessel próbálkozik majd. A Szövetség és a Horda két külön szemszögből követheti majd az eseményeket: míg Jaina serege a tenger felől támad Zandalar fővárosára, a Horda feladata az lesz, hogy visszafoglalják és megvédjél Dazar'alor piramisát.

A szövetséges fajok különleges páncélzata megihlette a dizájnereket, így ezt a rendszert kibővítik majd a klasszikus fajok irányába is. Első körben a dwarfok és blood elfek kapják meg a saját ikonikus páncéljukat, de később a többiek is hasonló jutalomban részesülnek majd. 

Végül, de nem utolsó sorban pedig kalózkodjunk egyet! A nemzetközi "Beszélj úgy, mint egy kalóz!" nap alkalmából pár újdonsággal bővült ki a játék online store-ja. Aki igazán elkötelezettnek érzi magát, az a féléves előfizetése mellé most egy elég vagány repülő kalózhajót kap majd, aki pedig komolyan gyűjti a Warcraft kisállatait, az egy cuki kalózpapagájjal, Cap'n Crackersszel a vállán indulhat kincset keresni.

1.
1.
Extol
Nekem inkább a PvP fekszik mint a raidek meg hasonló tartalmak, de nem rossz a játék. Kár, hogy sz*rért h*gyért elvették az összes battlefield tokenemet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...