Red Dead Redemption 2 - a Devolver elhozná PC-re

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
A Red Dead Redemption folytatása a premier napján biztosan elkerüli az asztali gépeket, de a játékok kiadásával is foglalkozó Devolver a Twitteren már viccesen jelezte, ők szívesen orvosolnák majd ezt a problémát.

A Red Dead Redemption 2 megjelenése már kézzel fogható közelségben van, a Rockstar várva-várt vadnyugati kalandja azonban csak konzolokra jelenik majd meg, PC-re sajnos nem. A Devolver ezt szeretné feloldani, és saját Twitter-oldalán üzent a Rockstar csapatának, hogy ők szívesen kiadnák a PC-s változatot, ráadásul ha a csapat szeretné, akkor nyugodtan eltitkolhatják a Take-Two elől. Sőt, a Devolver annyira vicces kedvében volt, hogy később azt is megüzente, vannak kapcsolataik a Steamnél, így tudnak PC-s fejlesztői eszközöket biztosítani.

Később azzal is házalni próbáltak, hogy mivel a csapat Texasban székel, nem ismeretlenek számukra a lovak és a dohányrágás, továbbá van fegyverük is, igaz, ezt nem fenyegetésnek szánják, csak gondolták, hátha ezzel is be tudnának vágódni.

A Red Dead Redemption 2 október 26-án érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

100.
100.
Stranger
#99: Azért hülyeségeket ne beszéljünk már. Hogy lenne PC-n kisebb a választék amikor az egyetlen platform, ahol elérhető bármi az elmúlt 30 évből? Most már az MS is kidob minden játékot PC-re, PS oldalról pedig jönnek az olyan játékok mint a Nier, Nioh, Hellblade, NMS, Ni No Kuni, stb. Ezekhez már alapból 2 konzolt kéne venni, de PC-n minden megjelenik.

Hol van konzolra olyan játék mint egy Heroes 3, AoE2 HD? Vagy egy Eve online? Csak Total War játékból van annyi PC-n, mint amennyi PS exkluzívot te feltudsz sorolni. Hol a Two Point Hospital, Stellaris, Subnautica, Civilization, Guild Wars 2, Battlefleet Gothic széria. Anno 1800?... Post Scriptum, Escape from Tarkov sincs konzolra... Se SCUM... Pillars of Eternity II megjelent már?

Lol, a nagy konzolos "választék".
99.
99.
Duken
#98: :D WTF??? Hát ezen szakadok hogy stratégiai játékokkal 30 év alattiak ritkán játszanak. Bullshit! Már megint a képmutatás. Különben meg nincsen olyan hogy konzolos lightos meg hiper hardcore pécés. Vannak komplex játékok meg vannak arcade cuccok pécére is konzolra is. Csak konzolon nagyobb ugye a választék. Mert míg konzolokra szinte az összes pécés STRATÉGIAI játék megjelenik, addig pécére sokkal ritkábban jönnek konzol játékok de azért van ami jön pl. Nier, Nioh stb. Ezek az általatok "buta, lightosnak" mondott játékok...Amikért annyira sírni szoktál hogy pécére miért nem jön, tudod? Amiknek örültök mint majom a farkának ha mégis... Eléggé el vagy ám vakulva a sznob gőgődtől. IV Gőgős Oroorky Király....kisfiam. :) Azért majd youtubeon tudsz ám nézni videókat az oktoberben megjelenő RDR2 ről nem kell sírni. Azzal szerinted fognak játszani 30 év felettiek? ...
98.
98.
Ooorky
#97: Előbb még szó se volt Valkyrie-ről... De mivel fogalmad sincs a Paradox grand strategy-k és a konzolos lightos cuccok közötti szakadékról (hogy is lenne, az előbbiekkel 30 év alattiak ritkán játszanak) ezért most nem mondalak meg anyukádnak, hogy már megint az interneten próbálsz igen bénán trollkodni.


+bírom mikor 16 éves barlanglakó kisfiúz le másokat.
97.
97.
Duken
#96: Tyűha látom van baj, mi? Jól van kisfiam, megdicsérlek de kérlek most már hagyd a nagyokat beszélgetni. Nem műfajokról volt szó hanem komplexitásról. Tudod nem csak a mobil meg pc játékok lehetnek ám komplexek még ha sok középszerű stratégiai játék is jön rá. A P5 meg a Disgea vagy a Valkyrie meg mióta hátam lövölde? Nem csak szopkodnod kéne hanem EQ-ra gyúrni. ;)
96.
96.
Ooorky
#95: Felhozza példaként EU4-et és HOI4-et, mint neki tetsző komplex játékokat a konzolparasztja meg jön a script-telt nézd a hátam lövöldékkel...
Hiába no, van akinek már az is bonyolult ha néha nem kell lelőni valakit egy játékban.
95.
95.
Duken
#93: De hát pont ez az, hogy ha szereted a komplex játékokat akkor nyugodtan vehetsz konzolt mert bőven vannak rá komplex játékok. Pont ezt az előítéletedet nem értem. Katonaként pedig az említett Spec Ops The Line pedig rengeteget adhatna neked, de egy The Last of Us is akár. No mindegy a Te döntésed persze és tiszteletben tartom. Jómagam 40 éves családapaként teljessen elégedett vagyok a konzol gaming-el.
94.
94.
#93: "halomra lővünk mindent és mindenkit, következmények nélkül"

A realizmustól az is messze van, de a fentiek tekintetében kíváncsi vagyok, vajon a Spec Ops: The Line-ról más lenne-e a véleményed. Első ránézésre egy teljesen átlagos TPS, de üdítő volt, hogy a játék folyamatosan szembesít azzal, hogy amit teszel, annak következménye van, és hogy vér tapad a kezedhez, ellenséges(?) katonáké és civileké egyaránt. Nem csak pixelekre kellett lövöldözni.

Persze lényegében még mindig csak egy lövölde, szóval lehet ennyi nem győz meg, de erős narratívába van csomagolva, és a legtöbb hasonló játékkal ellentétben van mondanivalója. Egy hosszabb/két rövidebb délután alatt be is fejezhető, nem is drága, és sokszor akciós, szerintem megér egy próbát.
93.
93.
Sulejman
#90: A szakmát a túlzott erőszak és akció kapcsán hoztam kontexusba.

Nyugalmazott katona vagyok, voltam Afganisztánban 2 tourt is és egyszerűen feláll a szőr a hátamon, ha a mai játékokban vagy filmekben gunplayt látok. Vagy hogy halomra lővünk mindent és mindenkit, következmények nélkül, elrugaszkodva mind a valóságtól, mind a józan èsztől.

Szeretem a komplex játékokat, ezt nekem egy konzol nem tudja megadni.

Az EUIV vagy a Hearts of Iron 4-el hónapokig el tudok játszani egy kört, de egy Assassins Creed Originstől hányok a 10. percben annyira semmit nem lehet csinálni benne.

Nem akartam bántani a konzolokat, évekig voltam egy 360-as tulajdonosa.

Egyszerűen nem adnak olyan jàték élményt, amire szükségem van.
92.
92.
Macifasz
#89: Félreértettél, nincs nekem bajom ezzel. Csak furcsának tartom a realitást felróni egy játéknak tekintve, hogy az összes elrugaszkodik valamilyen szinten tőle, műfajtól és stílustól függetlenül. Ahány gamer annyi szokás, ez pedig így is van rendjén.
91.
91.
Duken
#90: + remélem megy az angol! Kis szakma, Rdr2 tapasztalatok:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7b1X5ul0II

https://www.youtube.com/watch?v=Jt58Mcvr4Zs
2:17-től nézd

https://www.youtube.com/watch?v=UPC9ErMGlbA
1:03:17


90.
90.
Duken
#89: Nem tudom milyen szakmai múlttal rendelkezel, nem is firtatom de ha csak minimálisan informálodnál akkor tudnád hogy pont a Rdr2 nem fogja hülyének nézni a játékost és nem a-ből b-be valo agysejtpusztíto küldetések lesznek. A másik hogy nagyon sok jo rpg, jrpg, startégiai játékok is jelennek meg konzolra például az egyik ilyen kihagyhatatlan játék a Persona 5, vagy a brutál nehéz Disgea 5, Valkyria széria stb. de egy Bloodborne sem arrol híres hogy hülyének nézné a játékost... Ez a "buta konzoljátékok" szlogen egy mítosz amit a fanatikus pécé fanok terjesztenek, egyáltalán nem állja meg a helyét. Buta játékok konzolon meg pécén is vannak. Sőt az érettebb sztoriorientált gémek inkább konzolon találhatoak meg. A Gt5 különben nekem se tetszett de a Rdr az más, vagy a TLoU, Detroit, messze vannak az agyatlan kategoriátol. Nagyon díverziv ám a felhozatal.

Azt gondolom hogy orkival egyetemben inkább ilyen ál-sznobizmus, elitista hozzáállás miatt vagytok beszűkülve a konzol ellenességetekkel.Ugyanez vonatkozik a pécé ellenesekre is. Aki most kezdi ezt a hobbit melegen ajánlom a konzol pécé kombot. Tökéletesen kiegészítik egymást.
Az hogy milyen konzol mindenki maga döntse el, Nintendo vagy ps, xbox exekkel pécén is lehet játszani szoval azt csak akkor vegyed a pécé mellé ha inkább minőségi szolgáltatást akarsz és nem díverziv játék katalogust.

Kívánom hogy legyőzve az előítéleteidet tudjál nyitni a konzolok felé, szerintem nem csalodnál. : )
(nincs hosszú o-m...)
89.
89.
Sulejman
#88: Hát akkor elvállnak útjaink, mielőtt találkoznánk. :)

Képzeld ilyen ember is van. Herótom van az agyatlan akciótól, mert értelmetlen, semmi köze a valósághoz, hülyének nézik benne a játékost/nézőt, meg aztán degradáló. Ebben benne van szakmai múltam is szerintem, de ez más kérdés.

Grand Strategy és Sim játékokkal esetleg taktikai shooterekkel vagy lopakodós játékokkal játszom, valamint RPG-el.

Ahány gamer annyi szokás.
88.
88.
Macifasz
#86: Fura ez a szeretem a realitást kijelentés egy játékkal kapcsolatban tekintve, hogy az összes elrugaszkodik ettől valamilyen mértékben. Pl. ha a GTA V-öt kinyomtad az elején, akkor megsúgom, hogy az RDR2 se lesz a te játékod, ott ugyan is majd serifeket meg más egyéb ellenfeleket fogunk szitává lőni, és nem egy-kettőt egyszerre, hanem sokkal többet. ;-)
87.
87.
Ooorky
#85: Ekkora baromságot is rég olvastam, pedig a "a játék a hobbim".
86.
86.
Sulejman
#85: Ez nem csóróság kérdése. Nekem nem jön be az egy kaptafára épülő, nézem a karakterem hátát játékmenet. Mindegy, milyen skint húznak rá, legyen az Batman, Spiderman, Lara Croft vagy Nathan Drake. Az akciójátékokat alapból rühellem, mert én szeretem a realitást.
A GTA5-t ott kapcsoltam ki, amikor az elején kb 30 rendőrt mészároltunk le. Nekem ez nem begyere. Jókat hallottam az RDR2-ről, ha a Rockstarnak kell a pénzem és kihozza Pc-re akkor megveszem. Ha nem kell nekik akkor ezért egy porfogót nem veszek a szekrény alá.

Stratégiák és RPG-k meg nem nagyon jönnek konzolokra. Teljesen haszontalan nekem a doboz.

Ettől még ugyanolyan gamer vagyok, bármennyire is nem tetszik neked. :)
85.
85.
Duken
#77: 2020??? Mi a francért várnál addig? Annyira nem lehetsz csóró hogy ne tudjál venni egy konzolt. Egy valamirevaló háztartásban ha valakinek a játék a hobbija, kötelező a pécé mellett egy konzol ha nem akarsz egy csomó jó játékról lemaradni! Pl. Pókember, úgy fut egy fostos alap ps4en is mint a vaj! Megéri! Nem kell ám félni nem harapnak!
84.
84.
#65: Szerintem meg pont az a kivétel, aki legalább 1080p/60 nélkül semmi szín alatt nem hajlandó leülni egy konzol elé. Valóban gyakran megy a lehurrogás (jogosan), de ez csak szájharc, a többség úgy is lenyeli a békát.
80.
80.
Fata Morgana
#79: Arra céloztam volna hogy az RDR2 2020 megjelenés valóság alapja ugyan akkora, mint egy 3.világháborúé.
79.
79.
Ooorky
#78: Jön a WoT Cold War?
78.
78.
Fata Morgana
#77: Már bocs, de 2020-ban világháború fog dúlni nagyobb gondja lesz a PC-s társadalomnak a RDR2-nél.
75.
75.
Yanez
#70: Az első RDR is ekkora piac volt, mégis kihagyták. Akkor most mégis hülyék dolgoznak a csillagos R betűseknél?
73.
73.
A Pulyka
#51: Ez rossz pelda volt.Az altalad felsorolt jatekokat a sony studioi keszitettek,amit a sony penzel, azert hogy vegyek miatta a konzolukat. Nagyobb hasznot jelent ha a gepet viszik, jatek helyett.
72.
72.
Fata Morgana
#65: Szerintem simán játszható minőség.

https://www.youtube.com/watch?v=0zvPMrrps6o
71.
71.
Fata Morgana
#62: "nem" (utolsó mondat 2.szava) de jó lenne egy szerkesztés opció!
70.
70.
Sulejman
#69: 2020-ban már tolhatod PC-n. Ideiglenesen lesz exkluzív, mint a GTA5.

Nem hülyék dolgoznak a Rockstartnál sem. Majd bárki szerint kifogynak hagyni egy ekkora piacot. Az hogy egyesek triggerelni próbálják a PC-s közönséget, az egy más probléma, legyen az az ő minősítésük.

Legkésőbb 2020.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...