Forza Horizon 4 - hetente jönnek az új tartalmak

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 26.
  • Letöltés
Link másolása
Nyakunkon a Forza Horizon 4 megjelenése, a Playground Games pedig elárulta, hogy milyen frissítésekre számíthatunk a premier után. Hetente jönnek az új évszakok és tartalmak.

Daks tartalmas tesztje és a délelőtt kiadott utolsó előzetes után is tud még érdekes részletekkel szolgálni a Playground Games és a Microsoft Forza Horizon 4-fronton, így az Inside Xbox legutóbbi adásából kiderült, hogy a premier utáni hetek nagyon mozgalmasak lesznek a rajongók számára, hiszen heti bontásban váltakoznak majd a most behozott évszakok, amelyek teljesen egyedi kihívásokkal és jutalmakkal is szolgálnak.

Október végén aztán egy nagyobb frissítés is érkezni fog, aminek keretein belül befut a "pályatervező", amit lényegében az előző rész "Blueprint versenyeihez" lehet hasonlítani. Saját tartalmainkat természetesen meg is oszthatjuk majd a többiekkel. Emellett pedig kapunk egy teljesen új Horizon Storyt is, a British Racing Greent, ami tíz olyan eseményt vonultat fel, amelyek a brit autózás történetét mutatják be.

A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg, PC-re és Xbox One-ra. A további részletekért csekkoljátok az alábbi ábrákat:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...