Ride 3 - így színezd a motorodat!

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 27.
  • Videó
Link másolása
November végén érkezik a Milestone versenyjátéka, amit már sokszor láttunk mozgásban, de a motorunk felcicomázására szolgáló Livery Editor mellett még nagy a kérdőjel. A legfrissebb trailer erre az opcióra fókuszál.

A Ride 3-ban visszatér a Livery Editornak keresztelt szerkesztőfelület, amely lehetővé teszi, hogy motorunkat a saját szánk íze szerint fessük át és cicomázzuk fel. Így végül minden játékos egyedi járművel szelheti az országutakat vagy a versenypályákat.

A testreszabás egy magasabb szintre lép a játékban: több mint 500 mechanikus és esztétikai alkatrész került a Livery Editorba. Előbbiek drasztikusan megváltoztatják a motorunk viselkedését, tehát nem csak optikai tuningról van szó.

Minden egyes gyártónak saját matricája van, de bármilyen képet rárajzolhatunk a kasztnira - a limit csak a saját kreativitásunk. A kész műveket online is megoszthatjuk a barátaink legnagyobb örömére.

A Ride 3 november 30-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

12.
12.
semike
#11: Kár.
Köszi az infót!
Találkozunk az utakon!
:)
11.
11.
DeKor
Veterán motorok lesznek, de tudtommal chopperek nem. Én legalábbis nem dolgoztam egyen sem, és a listában sem láttam.
10.
10.
semike
#9: Ez igen!!!! Nagyon nagy Respect!
Meg is rendeltem a lemezes változatot! ;)
A mocik kidolgozottsága tökéletes és én minden segítséget kikapcsolva megyek. Izzasztó, főleg a nagyobb gépek...Csak a nyomvonal van bekapcsolva, az is csak fékezéskor.
Csopperek lesznek? Én azokat hianyolom.
9.
9.
DeKor
#8: Köszi! :)
Igen, az összes Ride-hoz a mi csapatunk készítette a járműveket. Azóta persze a Milestone átállt az Unreal 4 engine-re, és bár még keresik egy kicsit a jó beállításokat, de szerintem itt már a grafika is jobb lesz. Ez lesz az első Ride, ami Unreal 4 engine alatt fut, viszont ha jól számolom, már az ötödik játékuk lesz ezzel a motorral, csak megtalálják végre a helyes irányt.
8.
8.
semike
#7: Gratula!
En nagyon birtam a masodik reszt is! Abban is reszt vettel?
Szerintem meltatlanul alulertekelt jatek. Annyi verseny van benne,annyi verzio,az ember csak kapkodja a fejet.En eleg sokaig lehurrogtam minden jatekot amit a Mile csinalt,de ez a Ride sorozat valami fergeteges.
Siman Forza szint csak motorokkal. Egy gond van vele,a grafika,de mivel en a RBR-el is tok jol elvoltam,ez sem zavar.Remeljuk akkor most.
7.
7.
DeKor
#6: Igen. A motorokat 24 magyar grafikus csinálta a játékba, köztük én is. Modellezés, textúrázás, anyagozás volt a munkánk.
6.
6.
semike
#5: Dolgoztal a jatekon?
5.
5.
DeKor
Annyit dolgoztunk ezeken a motorokon, nagyon jó lesz végre mozgásban látni őket. Alig bírom kivárni a november 30-át. Bízom benne, hogy jó lesz, és sokaknak tetszeni fog.
4.
4.
semike
Polyphony tud verseny jatekokat kesziteni! Az is egy jo motoros game volt.
En a Milestone-t egyre jobban birom :)
3.
3.
Zisten
A második részt nagyon imádtam.
Rég találkoztam versenyjátékban ennyire jól felépített rendszerrel.
Ki is platináztam a kicsikét.
Ha a 3. rész is hozza a 2 jól felépített rendszerét akkor nem lesz gond.

Nekem amúgy nagyon a PS2re anno Polyphony Digital által készített Tourist Trophy játékra emlékeztetett. Rengetek motor, rengeteg korból. Nagyon király volt.
2.
2.
semike
Várós játék nagyon! A 2.is nagyon tetszett, remélem ez is jó lesz.
1.
1.
Gabesz202
Kötelező vétel ez is!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...