Itt nézd vissza az X018-at!

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 10.
  • Rendezvény
Link másolása
A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

A hivatalos leírás szerint „első betekintések, meglepetések, és minden, ami Xbox” vár majd az érdeklődőkre a rendezvény során. A színpadon szerepel majd többek közt Phil Spencer, a Microsoft Xbox-részlegének vezetője, a Microsoft Studios igazgatója, Matt Booty, valamint a Minecraft vezető fejlesztője, Helen Chiang.

Ami a játékfelhozatalt illeti, szinte biztos, hogy új érdekességekkel találkozhatunk majd a Crackdown 3, a Minecraft, a Sea of Thieves, a State of Decay 2 és a Forza Horizon 4 címekkel kapcsolatban. Ezen felül kiemelt szerephez fog jutni az Xbox Game Pass, aminek talán megemlítik a PC-s verzióját is. Végső ráadásként pedig a Microsoft ígért még „egy-két meglepetést”.

Update! A műsor lezajlott, alább találjátok a felvételét:


39.
39.
Thor Vath
#19: Mert nincs gamer PC-d?
38.
38.
logic5
#23: Eldönthetnéd, hogy akkor most ms párti vagy, vagy sem. Mindenhol szétfikázod a store-t, itt meg véded az ms-t :D Édes jó istenem :D
37.
37.
delphijos
#23: Azért ez nem teljesen igaz. Ha az MS store-ből veszed, akkor igen, de különben a PC kiadásért nem kell jogdíjat fizetni. Ott max. közvetett a haszon, merthogy kell Windows. De egy játék box-os eladásából több pénz van ( mondom, ha nem MS store-os a vásárlás )
35.
35.
shatterhand
#11: Ekkora bullshitet se hallottam még.
34.
34.
TDavid22
#32: Ja es bármilyen usb-s bill eger mehet majd
33.
33.
TDavid22
#32: Volt de ne várj tőle sokat. Talán 10-15 cim lesz azonnal támogatva es nincs köztük olyan cím mint: cod, bf, gow, r6s stb... Talan az 2 fps cim van benne: vermintide 2 és a törpés barlangászos coop game. Ja meg a fortnite
32.
32.
MzperXD
Billentyüzet egér ügyben van fejlemeny?
31.
31.
godach
#23: Sosem gondoltam, hogy ilyen szinten egyet fogok érteni veled, de most bizony ez van :D
30.
30.
Hunszi
#18: Dehogy melegedik...a hallkabb üzemért cserébe a konzol melegebb lett 5-6 fokkal, nagy ügy. Így is a gép 55 fokon megy, az semmi. Ami meg a multi címeket illeti...na nekem az RDR-en kívül és max talán a Tomb Raideren kívül mondj más játékot, ahol látványosan az eltérés a PRO-hoz képest? Most is kijött az új Hitman, megint a natív 4K-val verik a mellüket a boxosok, de mit ér az egész, ha 27 fps-vel fut? Szóval a játékosok 90% úgyis performance módba fogja játszani 1440p-n, ahogy a PRO-val rendelkezők. Sok a fura az, hogy ha lockolt 30as módot állítasz be, akkor a PRO még jobban is teljesít. Nem vonja senki kétségbe, hogy a PRO gyengébb, az...ez egyértelmű, de az a bizonyos "buktok pár exkluzívot" itt a fordulópont. Ezek az exklúzívok az elmúlt évek legjobb játékai és a Days Gone, Last of Us 2 még csak ezután jön. Ha valakit nem a grafikai farok méregetés érdekel, hanem az élmény...akkor egyszerűen itt nincs miről vitázni. A Sony egyelőre messziről veri a boxot, az MS egyedűl a hardverrel takarozhat, de több semmivel...
28.
28.
Marcus88
#26: Mindenki kap egy ingyen x-et,csak hogy fogyjon és ne rohadjon rájuk a raktárakban!
27.
27.
Sir-Vival
#24: Miért szeretnéd dobni a PS-t?
És miért sajnos?
Egyébként úgy fordult az MS gen végén, hogy fej-fej mellett voltak a Sonyval, ebből még bármi is lehetett volna.
Elbaltázták.
26.
26.
McDuff
Fuu de zavaróan sok a fizetett csápoló/sikoltozó/fütyülő ember,mintha az egész ezekre lenne felhúzva.Olyan érzésem van mintha az MS csinált volna egy bulit saját magának,meghívta a mexikóvárosi MS kirendeltség dolgozóit és az egészet kamerára veszi. Ez a tipikus eljátsszuk hogy sokat adunk féle tactics...eddig semmi váratlan,csak "megőrült" emberek.
25.
25.
Vis Major
#23: A 30%az nem az ex cìmekre èrtendő. Azok azèrt vannak hogy eladjàk a konzolt. Minden màs studiò ha meg akarja jelentetni a jàtèkàt Xbox-on vagy Ps-en akkor az eladottakbòl(darabonkènt) levesz a gyàrtò. Ez a sony-nàl 30% a microsoftnàl nem tudom de szerintem az is hasonlò.
24.
24.
Batman
Bár bemutatnának valami faszát ami miatt 10 indokot tudok mondaji, hogy dobjam a ps-t. De jelenleg forditva van sajnos.
23.
23.
crytek
#16: Elég egyértelműen igen... (Garantáltan nem azért hogy a kb veszteséges gépeket vegyék...) Amíg a sony csak 1 szarra adja ki ,addig a M$-nak 2 helyről jön a bevétel pc és xbox...msnél ez win win...mindegy mire veszed úgyis tőlük veszed.
A visszafelé kompatibilitásról már nem is beszélek. Büdös gyökér Sony is majd belátja hogy ezt szeretné a nép..
19.
19.
Huf93
#18: Arra ott a Pc :) minek vennék olyan konzolt amin ugyanazokkal játékokkal tudok játszani mint pcn?:D
18.
18.
Raptor X
Most volt PS4 pro update, hogy halkabb legyen. Viszont most meg melegszik. :D
Srácok, vegyetek egy One X-et, buktok egy pár exkluzív címet, de az AAA-s multiplatform játékok nálatok lesznek a legszebbek. Vízhűtés, 12gb memória, meg a világ legjobb kontrollere. Kb. ennyi.
16.
16.
Vis Major
#11: Tehàt akkor azèrt vàsàroltak fel 5? Jàtèkfejlesztő team-et valamint csinàltak plusz kèt studiòt hogy ők is szoftvereket àruljanak? Csak kèrdezem.

A konzol eladàsa önmagàban valòban nem "nagy üzlet". Viszont ha minden eladott jàtèk utàn 30%(ha jòl emlèkszem a sony ennyit akaszt le) a konzol gyàrtòè akkor az màr elèg jelentős bevètel.
15.
15.
crytek
#13: Jaja egyértelmű azért megy mindenki a game pass féle "bérlem a játékot" módszer felé... Nyilván.
13.
13.
Huf93
#11: Ezt te se gondoltad komolyan remélem :D
Mi az hogy nem akarja hogy vegyél boxot? Rég nevettem ilyen jót :D game pass meg ezekkel csak a lemaradását akarja behozni kínukba nem tudtak már mit kitalálni :D
12.
12.
felegyi
#7: Azért nézzük meg hogy a Sony milyen "részletgazdagon" adja ki a játékait, amit ha vele egy időben PC-re is gyártanának az erősen minőségromláshoz vezetne... nem drága egy konzol, (45k használtan), aki erre sajnálja a pénzt és csak szidkozódik... nem tudok mivel reagálni!
11.
11.
crytek
#9: M$ nem akarja hogy bárki is vegyen boxot. Csak ezt nem tudja felfogni a sok sony bérenc... M$ szoftvert ad el ő full leszarja ki mire veszi. Ugyanis a gép maga még mindig nem termel csak lószar bevételt. Amiből jön a zseton az a live/szoftver/gamepass És ez a pénzügyi jelentésben gigászi a M$ nak...
10.
10.
kopic
#7: Szoftvereladas szepen megy? Xboxon? A 35 millas eladas mellett kotve hiszem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...