Még egy Fallout-kihívó érkezik Atom címmel

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az AtomTeam posztapokaliptikus RPG-jét bevallottan a Fallout, a Wasteland és a Baldur's Gate ihlette. A szovjet senkiföldjét járhatjuk be az Atomban, amely a héten lép ki a korai hozzáférésű státuszból a Steamen.

Az Atom a régivonalas, körökre osztott szerepjátékok kedvelőit szólítja meg. Az anyag végleges verziója december 19-én landol a Steamen, de már a korai verziót is imádták a játékosok: jelenleg "nagyon pozitív" értékesen áll.

Szóval mit kínál az AtomTeam RPG-je? Több tucat képességet, rengeteg statisztikát, melyek karakterünk aktuális állapotát tükrözik. A sztori szerint a Szovjetuniót még a '80-as években nukleáris támadás érte, ami miatt kietlen pusztasággá változott az anyaföld. Néhány túlélő azonban maradt, akik szép lassan fény derítenek arra a sötét összeesküvésre, melynek célja az volt, hogy elpusztítson minden életet a Földön.

Az izometrikus szerepjáték igazi hardcore csemege, hiszen egy delejes, párbeszédekkel megspékelt kampányt kapunk, meg jó pár mellékküldetést is. A zord terepen azonban nem könnyű életben maradni, de ha gyűjtögetünk, fejlesztjük saját magunkat és a cuccainkat, egy emlékezetes kalandot élhetsz át.

Tizenöt dollár nem sok egy igazi fan service-ért, főleg, hogy a műfaj nagyjai jelenleg csak árnyékaik önmaguknak.

3.
3.
ABorealis27
Jó a mostani trend, jöjjenek csak a minőségi turn-based combatos játékok. Phantom Doctrine, Mutant Year Zero, Warhammer 40,000: Mechanicus, Jagged Alliance: Rage (bár ez kilóg kicsit, a többivel ellentétben csak vegyes értékelésű egyelőre a steamen), most pedig ez. Nem rossz kínálat 5 hónapon belül. Én a mutáns banda megpróbáltatásaira fogok beinvesztálni, aztán majd valamikor talán a kémes cuccra is.

A Wasteland 3 csak jövő év végén jön sajnos, de nálam az egyik, ha nem a legjobban várt cím jövöre. https://www.gamekapocs.hu/hir/58241/wasteland_3_csak_jovo_ev_vegen
És jön még a Phoenix Point is valamikor júniusban, abban is van potenciál.
2.
2.
Mortis
Annyira fallout ihlette, hogy a kèpek alapján a kezelőfelület majd ugyanolyan. Ez nem feltètlenül rossz dolog, csak egyből feltünt.

Alapjáraton egyre több az izometrikus, règi vágású RPG. Nem győzök foglalkozni velük.
1.
1.
Heldengeist
Örülök, hogy végre megjelenik, a demóval jól elszórakoztem. Már csak azért a Keleti-Blokkos hangulatért is megéri játszani, ami például a Metro és STALKER sorozatban is jelen van.

Egyébként, ha már műfaj negyjai, akkor a Fallout már régóta nem az, az InXile viszont még mindig dolgozik a Wasteland 3-on, ami azt hiszem jövőre jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...