PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 4.
  • Videó
Link másolása
Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.

A Sony összegyűjtötte az idei évben várható megjelenései közül azokat, amelyek igazán nagy durranásnak ígérkeznek. A lista szereplői nem okoznak különösebb meglepetést, többségük pontos megjelenési dátummal rendelkezik, viszont akad három olyan platform-exkluzív cím is, amelyek kapcsán már tűkön ülve várjuk, hogy kiderüljön, mikor is tehetjük majd őket a kosarunkba.

A mostani videó ugyan nem konkretizál semmit, de lehetetlen félreérteni az üzenetet, hiszen ha más, idén biztosan megjelenő címek között sorakozik fel a Death Stranding, a The Last of Us: Part II, valamint a Ghost of Tsushima, akkor szinte biztos, hogy idén jelennek meg ezek a játékok is. 

Reméljük, nem tévedünk, mert akkor nagyon magányos lesz 2019-ben a Days Gone.

16.
16.
Ultimate_
#10: sajnálom:D pedig szerintem egyértelmű volt:D
15.
15.
mark910624
#7: Meg lehetett nyitni, de csak Action Replay cheat code-dal :) Én se tudtam róla amúgy az internet előtt ...
14.
14.
Mr.Dead
Most, hogy újra néztem a Ghost of Tsushima demoját, annyira nem jött be mint mikor először láttam, szóval nekem idénre egyértelműen a Sekiro a legvárósabb.
12.
12.
Yanez
Idén is lesz értelme dolgozni. :D
11.
11.
Jhonyy
Remélem remek év lesz .
Meg egy kicsit várni kell majd osztán kiderül....hogy mint álnak a dolgok
10.
10.
Huf93
#2: Sokan nem értik a szarkazmust :D
9.
9.
DarkLord
Lesz mivel pötyögni az biztos, de én egy Witcher 3 szerű dolgot is várnék, na nem egy klónt, hanem, ami kb. ilyen világban játszódna. De, amúgy a Ghost és a Sekiro az biztos az én világom lesz. A Metro nagyon durvának ígérkezik és ahogy az eddigi részek ez is tuti ütni fog míg ugye a Laszt of toszt meg minden ps tulaj várja...
8.
8.
FreeKatana
#7: Lesz a CTR-ben multi.
7.
7.
patka21991
Nagyon várós játék a felújított CTR. Jó lenne ha kapna online multit. Azért az adná. Rá is nézek az online storeros leírására...
És még az is nagyon jó benne, hogy játszhatóvá teszik Oxidot. Emlékszem gyerekkoromban a sulis infon mindig azt kutattam hogyan lehet unlockolni, de nem lehetett...
6.
6.
Batman
#2: Most neked mi előnyöd lesz abból ha nincs magyar felirat? Jól látható, hogy idehaza azok a játékok szerepelnek rohadt jól amihez van. Simán át tudod lőni angolra a God of Warnál én is így tettem. Érdekes mentalitás ez papi.
5.
5.
Duken
#2: Eddig adtak hozzá, remélhetőleg most se lesz ez másképp. ;)
4.
4.
szekeres91
#2 Miért gondolod így? Kifejtenéd kérlek? Ha problémád van a felirattal akkor kapcsold ki. :)
3.
3.
Tibi80
A Sony exclusive gamekhez (GOD OF WAR, DETROIT BECOME HUMAN, SPIDERMAN) az utóbbi időben folyamatosan volt magyar felirat, tehát ez ezek után sem lesz másként remélhetőleg.. :)
DAY'S GONE-hoz is tuti lesz, ezt még tavaly, megerősítették... :)
2.
2.
Ultimate_
az a lényeg, egyikhez se legyen magyar felirat, véletlenül sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...