Befutott az első rajongói Alien-rövidfilm

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 30.
  • Cooltúra
Idén ünnepli negyvenedik születésnapját az Alien-franchise, amit a 20th Century Fox hat rövidfilmmel ünnepel majd meg. Ezek a rövidfilmek ráadásul rajongói ötletek, aminek megvalósításában végül a stúdió és a Tongal adott segítséget.

Most áprilisban ünnepli majd negyvenedik születésnapját Ridley Scott hideglelős sci-fi horrorja, az Alien, aminek renoméját ugyan az évek alatt sikerült alaposan megtépázni, azért még mindig masszív rajongói bázissal bír a franchise. Tudja ezt a 20th Century Fox is, így nemrég indítottak egy kezdeményezést, aminek a keretin belül lehetőséget adtak a rajongóknak, hogy saját ötleteiket megvalósítva készítsenek Alien-rövidfilmeket.

A rengeteg jelentkező közül végül hat ötlet kapott zöld lámpát, a Chris Reading által írt és rendezett első rész, a Containment pedig már meg is tekinthető. Ebben egy mentőkabin négy utasa a főszereplő, akik azt igyekeznek kideríteni, magukkal hozták-e a lényt. A választ szerintem sejtitek, de azért így is érdemes megnézni a rövidfilmet, mert nagyon jól hasznosítja újra az első Alien paneljeit.

Jövő héten érkezik a folytatás, az Alien: Specimen, amit Kelsey Taylor rendezett.

14.
Ramirezx
#13: Jól van, akkor várjuk Max3000 jelentkezését egy személyes beszélgetésre.
Max3000! látod, mi nyitottak vagyunk ám. Ahogy a jó öreg Blood-ban hallottuk a végső boss harca előtt: show yourself
13.
Pacsirta
#12: XD én most veled egyet értek! Ha sikerül lezongoráznod a találkozót, szólj már lécci nekem is, már nagyon viszket a tenyerem!
12.
Ramirezx
#4: Max3000, te elég nagy gyökér lehetsz... Ha valamivel nem értesz egyet, akkor egyből személyeskedsz? Kíváncsi lennék, hogy élőben is ekkora szád lenne-e...
11.
Ooorky
#10: Már megint teszi az okosat.

Sztem is megismételhetetlen az Isolation, akkor azért ütött mert mindenkit meglepetésként ért, ha csinálnának egy ugyanolyan mechanikákra épülő folytatást akkor bukna.

Ha jól tudom az Alien anyabolygó az új filmekkel ment a kukába, ahogy az AvP ág is.
10.
Max3000
#9: Milyen szög Pityuka?
9.
Pacsirta
#8: Loll :) Na kibújt a szög a zsákbol...
8.
Max3000
#7: Fogalmam sincs hogy jön ide a negatív jelző,de ha neked minden fasza meg jó és teljesen mindegy mit raknak eléd,az nem az én igényeimet tükrözi.Jó alkotás lett minden téren az isolation,kasszáknál is jól teljesített,elhiheted,ha minden vevő a te szinteden lenne,akkor már rég kidobtak volna egy második részt azt sem bánva,hogy mondjuk a vidámparkban játszódnak az események.
7.
Pacsirta
#6: Nem szabad ennyire negatívnak lenni! További szép napot.
6.
Max3000
#5: A történet miatt a folytatás kizárt.Erre próbáltam rávilágítani.Tehát előzmény meg folytatás kizárt.Valami teljesen más részt kellene gyártani és csak egyetlen helyszín jöhetne szóba az pedig a lények bolygója.Űrhajó vagy űrállomást gondolom nem akarnak már,unalmas lenne megint "ugyanaz" a környezet.A lények bolygójukkal meg csak az a gond,hogy sok van belőlük,egyrészt megölné a játék mivoltát,másrészt kacifántos minden lénynek sajátos MI-t szabni.
5.
Pacsirta
#3: Nem feltétlen értek egyet, de van igazság abban amit írsz! Még egyszer ellőni valóban nem volna bölcs dolog, se viszont folytatást csinálni neki jobb minőségben, több meglepetés sztorival én nagyon is bírnám. Mindenképpen valahol erre felé van az irány az Alien játékokban , nem pedig az ócska Coloner Marines rendezésekben. Azt a fajta lövöldözős próbálkozást sem ítélem el, de nem olyan gyagyi minőségben mint annó tennék. Kicsit ezért is ragaszkodom a már bevált dolgokhoz!
4.
Max3000
#2: Ez egy rajongói film,ha véletlenül nem jutottál volna el a cikk címéig sem.Bár a legfrissebb alien filmben sem sokkal jobbak a szereplők.....
3.
Max3000
#1: Szerintem az isolation is tipikusan az a játék,amit egyszer el lehet lőni de aztán ennyi.Tényleg élveztem, az ilyen sétaszimulátorokat(ahogy nevezik) nem csípem,de nagyon bejött az isolation.Az ilyet még egyszer ellőni nem lenne bölcs ötlet.Nem nagyon lehet az ilyen játékokat variálni,mert akkor már nem az lenne ami.Eleve a helyszín is kérdéses lenne,ezt még betudták sajtolni az alien sztoriba.
2.
Ramirezx
Ennél gagyibb színészi játékot ritkán látni. Szánalmas.
1.
Pacsirta
Nekem tetszett. De sokkal jobban tetszene, ha a Isolationnak jönne folytatása, ugyanolyan vagy még jobb minőségben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...