Befutott az első rajongói Alien-rövidfilm

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén ünnepli negyvenedik születésnapját az Alien-franchise, amit a 20th Century Fox hat rövidfilmmel ünnepel majd meg. Ezek a rövidfilmek ráadásul rajongói ötletek, aminek megvalósításában végül a stúdió és a Tongal adott segítséget.

Most áprilisban ünnepli majd negyvenedik születésnapját Ridley Scott hideglelős sci-fi horrorja, az Alien, aminek renoméját ugyan az évek alatt sikerült alaposan megtépázni, azért még mindig masszív rajongói bázissal bír a franchise. Tudja ezt a 20th Century Fox is, így nemrég indítottak egy kezdeményezést, aminek a keretin belül lehetőséget adtak a rajongóknak, hogy saját ötleteiket megvalósítva készítsenek Alien-rövidfilmeket.

A rengeteg jelentkező közül végül hat ötlet kapott zöld lámpát, a Chris Reading által írt és rendezett első rész, a Containment pedig már meg is tekinthető. Ebben egy mentőkabin négy utasa a főszereplő, akik azt igyekeznek kideríteni, magukkal hozták-e a lényt. A választ szerintem sejtitek, de azért így is érdemes megnézni a rövidfilmet, mert nagyon jól hasznosítja újra az első Alien paneljeit.

Jövő héten érkezik a folytatás, az Alien: Specimen, amit Kelsey Taylor rendezett.

11.
11.
Ooorky
#10: Már megint teszi az okosat.

Sztem is megismételhetetlen az Isolation, akkor azért ütött mert mindenkit meglepetésként ért, ha csinálnának egy ugyanolyan mechanikákra épülő folytatást akkor bukna.

Ha jól tudom az Alien anyabolygó az új filmekkel ment a kukába, ahogy az AvP ág is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...