Friss képeken a The Surge 2

  • Írta: szlav
  • 2019. április 14.
  • Képek
Link másolása
Még idén befuthat a The Surge folytatása, amelyhez most érkezett egy kisebb, de annál látványosabb galériafrissítés. A sci-fi köntösbe bújtatott soulslike második része jóval változatosabbnak, de épp olyan kegyetlennek fest, mint az első felvonás.

A német Deck 13 csapata már javában dolgozik a két évvel ezelőtt megjelent The Surge második részén. A Souls-játékok nyomdokaiban lépkedő akció-RPG néhány egészen remek megoldással fűszerezte meg a formulát: gondoljunk csak a külön végtagokat megcélzó harcrendszerre, vagy az egyedi science-fiction környezetbe ültetett világra. A második rész pedig a következő szintre emeli majd az eddig látottakat, s mivel a csapat némileg felturbózta a játék motorját, hamarosan megismerkedhetünk a nyitottabb pályaszakaszokkal is - erről árulkodnak az alábbi képek is.


A The Surge 2 még idén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
1.
1.
Darksiders84
Leszedtem az elsőt majd hamarosan megnézem talán nyáron mivel jön a Days Gone és még a Sekiroval sem végeztem. Ezek szerint nem volt ez rossz hamár készül a folytatás. Már kezdenek nekem is halmozódni a játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...