Barotrauma - tizenhat ember, egy tengeralattjáró

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha azt hiszed, hogy nehéz dolog elvezetni egyedül egy tengeralattjárót, akkor nem próbáltad még 15 vadidegennel a fedélzeten! Izgalmas koncepcióval állt elő a Deadalic Entertainment csapata, jövő hónapban jön a Barotrauma.

A játék során 15 barátunkkal (bár a létszám miatt feltehetően összevissza ordibáló vadidegenekkel) leszünk összezárva a mélység fogságában, hogy tengeralattjárónkat elmanőverezve a célterületre kiiktassuk az óriási mélytengeri fenevadakat.

Persze ez papíron egyszerűnek tűnhet, a valóság azonban ennél jóval több kihívást tartogat majd; a tengeralattjárónkat nagyon precízen kell irányítani, hogy elkerüljük a szirteket, de még így is könnyen történhetnek apróbb balesetek, tűzesetek, melyekre akármilyen ügyesen is reagálunk, néha sajnos beüthet a krach. Ilyenkor viszont nem tudunk majd mást tenni, mint védőruhát venni, és úszva bátran nekivágni az Europa (a Jupiter holdja) sötét mélységének, hogy megjavítsuk az otthonunkként szolgáló járművet.

A Barotrauma június 5-től lesz elérhető a Steamen korai hozzáférésű verzióban.

4.
4.
carbon based
...bocs,de annyira nem jött át, ha én architect vagyok a 15-ből, akkor hegeszthetek zsilipet?... az architectek búvárkodnak?
3.
3.
carbon based
3D-ben annyira sem lenne játszható, mint így, bár így is necces... egyetértek Ultimate-tel, de én az "általános bulielbaszó-csapattársat poénból fejbelövő" trollokra gondolok elsősorban
2.
2.
piskóta
Ha 3D-ben lenne még tetszene is az ötlet, de így nekem nem az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...