Brit toplista: Sonic nagyszerűen rajtolt

 • Írta: szlav
 • 2019. május 28.
 • Toplista
A kék sündisznó elsőre ugyan nem nyerte el a mozinézők osztatlan bizalmát, de szerencsére a dolgok teljesen máshogy alakulnak a videojátékok háza táján. A Team Sonic Racing hatalmas lendülettel hagyta el a rajtrácsot.

A Sumo Digital kartjátéka, a frissen megjelent Team Sonic Racing vitte a brit toplista múltheti aranyérmét. A kék sündisznó és barátai legutóbb 2012-ben szálltak egymással versenybe a Sonic & All-Stars Racing Transformed során, de ez az üresjárat jót tehetett a franchise-nak, hiszen a folytatás gyakorlatilag ráduplázott az elődje első heti eladásaira. A Team Sonic Racing remek rajtja más csak azért is rendhagyó, mert a Sega sünije már 11 éve nem szerepelt a brit toplista élén - utoljára 2008-ban, a Mario & Sonic at the Olympic Games kapcsán tudta csak megkaparintani az aranyérmet.

A listán lejjebb haladva nem sok változást tapasztalhatunk - az olyan nagy címek uralják továbbra is az élvonalat, mint a Days Gone, vagy a Rage 2. A toplistán szinte állandó befutónak tekinthető FIFA 19 elcsípte a bronzérmet az Avalanche és az id Software shootere elől, a Rockstar pedig két játékkal is beférkőzött a top 10 közé.

 1. Team Sonic Racing
 2. Days Gone
 3. FIFA 19
 4. Rage 2
 5. Red Dead Redemption II
 6. Tom Clancy's The Division 2
 7. Mortal Kombat 11
 8. Mario Kart 8 Deluxe
 9. Grand Theft Auto V
 10. Forza Horizon 4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...