Mortal Kombat 11 - megjöttek a rangsorolt meccsek

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 18.
  • Letöltés
Link másolása
Ma rajtol el a Mortal Kombat 11 kompetitív ranked módja, ahol négyhetes szezonok keretei között mérkőzhetünk meg a többi játékossal. A felállás egyszerű: minél több meccset nyerünk, annál magasabb rangunk és több jutalmunk lesz.

A kompetitív rangsorolt meccseket felvonultató játékmódot Kombat League-nek hívják, és négyhetes szezonokban bizonyíthatunk benne. Az első szezon ma indul, vagyis szűk egy hónapunk van arra, hogy a bunyók megnyerésével végiglépdeljünk a kilenc szintből álló ranglétrán, és Apprentice-ből Elder Goddá váljunk.

A hangzatos címek persze csak a kezdetet jelentik, hiszen minden egyes szint után különböző ingame jutalmak ütik a markunkat, emellett napi és szezonális kihívásokat is teljesíthetünk a további extrákért. Aggodalomra semmi ok, ezeket akkor sem bukjuk el, ha visszaesünk egy szintet, ugyanakkor az új szezon kezdetével új jutalmak érkeznek.

A NetherRealm azt is megpendítette, hogy a Kombat League mellé optimalizálták a matchmakinget, így az ígéretek szerint szinte biztosan olyan ellenfelet kapunk, aki hasonló képességekkel rendelkezik, mint mi - a meccsek elején egyébként jelzi is a játék, hogy mennyi esélyünk van a győzelemre az aktuális játékossal szemben.

Sűrű nap lesz ez a Mortal Kombat 11-rajongók számára: az első DLC-karakter, Shang Tsung szintén ma mutatkozik be korai hozzáférésben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...