Overwatch - most Baptiste áll a középpontban

  • Írta: szlav
  • 2019. június 19.
  • Letöltés
Link másolása
Itt az idő, hogy jobban megismerkedjünk az Overwatch legújabb támogató hősével. Baptiste egy saját novellát, egy játékbeli kihívássorozatot és egy rakás ehhez járó kozmetikai cuccot kapott. Elindult hát a Reunion Challenge.

Baptiste áll most az Overwatch rivaldafényében. A karibi gyógyító eredettörténetét a What You Left Behind című novella lapjain olvashatjuk, a sztorihoz pedig egy vadiúj esemény is társul a játékon belül. Elindult ugyanis a Reunion Challenge, amely keretei között egy rakás új ikon, spray, illetve egy remekül festő skin ütheti a markunkat.

Az esemény során összesen kilenc játékot (játékmódtól függetlenül) kell megnyernünk ahhoz, hogy feloldjuk Baptiste ikonját, a két sprayt és a skint. A maradék hét darab spray viszont azoknak jár, akik a Battle.net- és Twitch-accountjukat összekötve, összesen hat órán át nézik az akcióban résztvevő Overwatch közvetítéseket.

A Reunion Challenge már minden platformon (PC, Xbox One, PlayStation 4) éles, így neki is foghattok a játéknak. Július 1-ig fut az esemény, így tehát eddig lesz időtök összeszedni a jutalmakat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...