Overwatch - most Baptiste áll a középpontban

  • Írta: szlav
  • 2019. június 19.
  • Letöltés
Itt az idő, hogy jobban megismerkedjünk az Overwatch legújabb támogató hősével. Baptiste egy saját novellát, egy játékbeli kihívássorozatot és egy rakás ehhez járó kozmetikai cuccot kapott. Elindult hát a Reunion Challenge.

Baptiste áll most az Overwatch rivaldafényében. A karibi gyógyító eredettörténetét a What You Left Behind című novella lapjain olvashatjuk, a sztorihoz pedig egy vadiúj esemény is társul a játékon belül. Elindult ugyanis a Reunion Challenge, amely keretei között egy rakás új ikon, spray, illetve egy remekül festő skin ütheti a markunkat.

Az esemény során összesen kilenc játékot (játékmódtól függetlenül) kell megnyernünk ahhoz, hogy feloldjuk Baptiste ikonját, a két sprayt és a skint. A maradék hét darab spray viszont azoknak jár, akik a Battle.net- és Twitch-accountjukat összekötve, összesen hat órán át nézik az akcióban résztvevő Overwatch közvetítéseket.

A Reunion Challenge már minden platformon (PC, Xbox One, PlayStation 4) éles, így neki is foghattok a játéknak. Július 1-ig fut az esemény, így tehát eddig lesz időtök összeszedni a jutalmakat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...