Új Starcraft-játék jelenhet meg 2008-ban?

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Megjelent a World of Warcraft: The Burning Crusade, ideje a Starcraft-rajongókat kényeztetni egy picit: a következő hírt olvasván minden bizonnyal fülig fog érni a szájuk.
Megjelent a World of Warcraft: The Burning Crusade, ideje a Starcraft-rajongókat kényeztetni egy picit: a következő hírt olvasván minden bizonnyal fülig fog érni a szájuk, ugyanis Itzik Ben Bassat, a Blizzard üzleti ügyeivel foglalkozó fejese Londonban a következőket mondta:
"Magam is Starcraft-játékos vagyok, s nagyon remélem, hogy nem fog eltelni egy kerek évtized az első rész '98-as megjelenése és azon nap között, hogy újra kiállhatok ugyanide megünnepelni a sorozat következő részének boltokba kerülését."
Bizony, jól olvastátok: ha Itzik álmai valóra válnak, akkor már 2008 előtt megjelenhet a következő StarCraft-játék, mely minden bizonnyal a második rész lesz, lévén az augusztusi Games Convention-ön kiderült, hogy az már fejlesztés alatt áll. Mi már nagyon várjuk!
12.
12.
Trishtan
Starcraftnak nem volt GC-re 2. része, hanem N64-re létezett ehy 3d-s remake...
11.
11.
Constantin00
Starcraft II? ;D Teljesen meghatódtam: A starcraft volt az első játékom ;) Már alig várom az első screenshot-okat, trailer-ről nem is beszélve;D
10.
10.
Utys
Én Diablora inkább egy Morrowind típusú szingli RPG-t tudok elképzelni. Az lenne a kánaán számomra.
9.
9.
CULO
Azért én is kíváncsi lennék a "World of Diablora"!:))) De lehet, hogy akkora sikert nem tudhatna magának mint a WoW! Diabloval most is lehet a neten tolni! Nagyon nagyot kéne alkotni, hogy felülmúlja a WoW-t!!!

Az meg a másik, hogy aki elkezdett WoW-ozni, az sztem előtte Diablos és Warcraft-os volt!:)))
8.
8.
General Thomas
Lost Vikings...haj mennyire fel tudta idegesíteni az a game a fejem :D
7.
7.
CULO
Nah kíváncsi leszek! Én is nagy Star Craft rajongó vagyok...:) Belegondolva, hogy ilyen régi játék....mennyien kedvelik még mindíg...:)
6.
6.
Utys
Jaxx-et folytatva: meg a Lost Vikings, meg a Blackthrone.....mintha ezekre se emlékeznének sokan. Pedig mekkora isten játékok voltak.
4.
4.
skiz0
áhháh... le az MMO-val (most nyúztok majd meg páran asszem :P)

StarCraft-ra meg nem mondok semmit, mert én azzal nem sokat toltam, viszont a WarCraft-okkal, meg a Diablo 2-vel kimondhatatlanul sok időt töltöttem el :P

úgyhogy kedves Blizzardos mesterek: én legjobban most egy single playeres Dio 3-nak örülnék, amit ugyanúgy lehetne tolni multiban, co-opban, mint ahogy azt a Diablo 2-vel tettem...rongyosra toltam battle.net-en :D
3.
3.
logoffmeister
Jíííííháááááááááááá! De jó is volt régen a 266Mhz-es 32MB RAM-os gépen nyomatni a gammát! Aztán jött mellé a Brood War, még egy kis szórakozás. De már tényleg ideje volt ennek.
2.
2.
Utys
Sőt! Annál is jobban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...