SolSeraph - az ActRaiser szellemi örököse

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Fiatal Istenek viharokkal és áradásokkal sanyargatják az emberiséget, akik törzsekbe verődve próbálják túlélni a kegyetlenkedéseiket. Már csak Heliosra számíthatnak, ő talán meg tudja akadályozni őket!

Az eredetileg 1990-ben megjelent ActRaiser szellemi örökösének kiáltották ki a Sega és az ACE Team (Rock of Ages, Zeno Clash) új akció-platformerét, amely július 10-én landol PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen. A játék kizárólag digitális formában kapható majd, méghozzá 15 dolláros áron.

A SolSeraph története egy olyan világba kalauzol el bennünket, ahol az istenek tüzekkel, viharokkal és áradásokkal sanyargatják az emberiséget, akik szétszóródott törzsekbe verődve próbálják túlélni a megpróbáltatásokat. Mi a félisten, Heliost alakítjuk majd, akinek az a feladata, hogy véget vessen a kegyetlenkedéseknek, és újra békét biztosítson az embereknek.

Az ActRaiserhez hasonlóan a SolSeraph játékmenete is két részre osztható: az oldalnézetes akció-platformer részekben karddal, pajzzsal és mágikus képességekkel felszerelkezve daráljuk le az isteneket és talpnyalóikat, míg a felülnézetes stratégiai jelenetekben a törzsek falvait virágoztathatjuk fel. 

A fejlesztőknek néhány ismert arcot is sikerült leigazolniuk a projekthez: a történetet Jonas Kyrazes (The Talos Principle, The Sea Will Claim Everything) írja majd, míg a játék főcímdalát maga Yuzo Koshiro, az ActRaiser zeneszerzője komponálja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...