Brit toplista: tarolt a Fire Emblem: Three Houses

  • Írta: szlav
  • 2019. július 29.
  • Toplista
Link másolása
Egy újabb Nintendo Switch-exkluzív került a brit toplista élére. A Fire Emblem: Three Houses még a hét másik nagy befutóját, a több platformon is elérhető Wolfenstein: Youngbloodot is lenyomta.

Befutottak a brit dobozos játékeladások múlt hétre vonatkozó eredményei, a listát pedig a Fire Emblem-széria legújabb darabja, a Three Houses vezeti. Nem kis kunszt ez, hiszen a japán taktikai szerepjáték kizárólag Nintendo Switchen jelent meg, ráadásul ugyanazon a héten, amikor a négy különböző platformon induló Wolfenstein: Youngblood is.

Utóbbi egyébként a lista második helyét szerezte meg, ezzel egészen a hatodik helyig lenyomva a Marvel Ultimate Alliance 3-at. A dobogó környékén egyébként továbbra is olyan címeket láthatunk, amelyekkel az előző hetekben is találkozhattunk, tehát ismét jól teljesített a Crash Team Racing: Nitro-Fueled, a Super Mario Maker 2 és az örök népszerűségnek örvendő FIFA 19 is.

Érdemes megemlíteni, hogy az eheti top tízben négy olyan cím is szerepel, amelyek kizárólag Nintendo Switchen jelentek meg, ezek a Fire Emblem: Three Houses, a Super Mario Maker 2, a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order és a Mario Kart 8: Deluxe. Leszögezhetjük tehát, hogy a dobozos játékok piacán nincs miért szégyenkeznie a japán vállalatnak.

  1. Fire Emblem: Three Houses
  2. Wolfenstein: Youngblood
  3. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  4. Super Mario Maker 2
  5. FIFA 19
  6. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
  7. Grand Theft Auto V
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. F1 2019
  10. Red Dead Redemption 2
20.
20.
Ooorky
Nintendo friss statisztika:

https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/highlight/index.html
https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/software/index.html
19.
19.
Ooorky
#18: Így van totál! Totál hülye amiért tájékozódik mielőtt valamit megvesz!
18.
18.
#17: De nem is baj, mert miattad es a hasonlok miatt 1-2 honap mulva 30 euro helyett 15-ert siman megveszem es jol fogok vele szorakozni. Ennyit legalabb elertek...
16.
16.
nomcsa
#15: Annyit tudtam a szériáról, hogy létezik valahol messzeföldön. Első Fire Emblem játékom, a külföldi kritikák meggyőztek és alátámasztom amit mondasz, bőven egy súlycsoport a AAA exklúzívokkal, még a stílustól idegenkedők is pozitívan csalódnának benne.
15.
15.
Tidus
Nem lehet,hogy nem a Wolfenstein szar hanem a Fire Emblem lett remek...bár sajnos itthon azt se tudják mi az...de ez ránk nézve picit szomorú ! :D
1.
1.
kastorhun
Ez eléggé nagy szégyen a Bethesdára nézve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...