Genesis - hamarosan itt a konzolra tervezett MOBA

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Augusztus közepén elstartol PlayStation 4-en a kifejezetten kontrolleres irányításra tervezett sci-fi MOBA, a Genesis. Némi ajándék üti a markát azoknak, akik elsőként regisztrálnak az ingyenesen hozzáférhető játékra.

A MOBA műfaja nem igazán vetette meg a lábát a konzolokon; nem túl nagy választék közül szemezgethetünk, ha a klasszikus online harci arénák élményére vágyunk. Ennek oka pedig egyszerű: a Dota és a League of Legends által népszerűvé tett műfaj csakis egérrel az igazi. Erre próbál rácáfolni a Genesis, a Rampage Games legújabb fejlesztése, amit kifejezetten a kontrolleres kézre terveztek. Nézzük is meg egy korábbi előzetesét, amelyben némi betekintést is nyerhetünk a játékmenetbe!

A játék free-to-play üzleti modellel érkezik, így nem is kell túlságosan elkötelezni magunkat, ha megbirizgálja a fantáziánkat a dolog. A Rampage Games pedig bejelentette azt is, hogy a premierdátum már a nyakunkon van: augusztus közepén már megtaláljuk a fejlesztésüket a PlayStation 4 digitális piacterén. Ha ti is tesztek vele egy próbát, akkor érdemes már most regisztrálnotok, hiszen így tiétek lehet az úgynevezett Hero Trial Card Bundle és a markotokat ütheti 200 játékbéli valuta is.

A Genesis tehát egy-két héten belül megérkezik PlayStation 4-re, de korai hozzáférésben megtalálhatjuk a Steamen is. Érdemes megjegyezni, hogy a PC-s változatot is kizárólag csak kontrollerrel irányíthatjuk, az egér-billentyű kombó nem támogatott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...