WoW Classic - már lefoglalhatod a neved

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 13.
  • Hír
A Blizzard egészen hétfő estig meghosszabbította a World of Warcraft Classic publikus stressztesztjét, a próbakör lezárásával pedig megnyitották a karakterkészítőt, amellyel már előre lefoglalhatjuk a karaktereink nevét.

Kereken két hetet kell már csak várnunk arra, hogy a World of Warcraft Classic megnyissa a kapuit, de akár már most lefoglalhatják a hőseik nevét azok, akik tartanak attól, hogy a nagy napra valaki más elhappolja őket előlük. Tegnap éjfélkor a Blizzard fellőtte a realmok karakterkészítőjét, így már előre lecsaphatunk a kapósabb becenevekre.

Érdemes tudni, hogy a játék elindításához, s így a névfoglaláshoz is szükségünk lesz egy aktív World of Warcraft-előfizetésre, valamint  azt, hogy összesen hat angol nyelvű realm (két PvP, két PvE, egy RP és egy RP-PvP) közül válogathatunk, de a korai névfoglalás időszakában felhasználói fiókonként csupán három karaktert készíthetünk el.

Valószínűleg több olyan játékos visszatér majd Azeroth világába, akik már sok-sok éve nem látogatták az MMO-t, így a Blizzard a fórumokon kezdeményezett egy akciót, melynek keretein belül segítenek a régi guildek és csapattársak megtalálásában. Ha tehát nektek is vannak szép emlékeitek a 15 évvel ezelőtti haverjaitokról, akkor itt az esély arra, hogy újra felvegyétek velük a kapcsolatot.

A World of Warcraft Classic augusztus 27-án élesedik.

11.
Lorthirash
1-2 hónap mulva a 80%-a ott fogja hagyni a classicot, nem azért mert szar lenne hanem azért mert idejétmúlt és nincs az embereknek ideje 5x annyit játszani.
10.
szinkron
#1: A vesszőket meg pont akkor tanították...
9.
kryszisz
#5: Mihelyst megjelent a Doom 1-3 PS4-re már vettem is meg, hezitálás nélkül. De most, hogy olvasom ezt a magasröptű hozzászólást, kezdem magam sz@rul érezni amiért voltam olyan naiv idióta, hogy egy több mint 20 éves szemétért pénzt adtam ki:'(
8.
Stranger
#7: Ezt a legkönnyebb mondogatni. A szar játékok egytől egyik kihaltak hiába a nosztalgia lehetősége. Én is nyomnék MMO-t, ha lenne olyan mint régen. Egészen mások voltak, nem voltak tele azokkal a rendszerekkel amik függővé tesznek téged. Gameplay-ben volt kihívás, számított minden szint stb. Mondjuk WoW-al nem játszottam, de mással igen és láttam hogy változik a műfaj.

Ezért nem fog új nagy MMO sem jönni, már fingjuk nincs arról hogy mitől is jó egy ilyen játék... és egyébként a WoW rendszereit lopkodják még mindig (pl jövőre megjelenő A: IR is olyan lesz). Pedig már 10 éve is voltak olyan random MMO-k amik alapjaiban többet tudtak, csak kevesebben ismerték.
7.
Nyarlako
#5: Nagyon vastag és rózsaszín az a nosztalgia napszemüveg.
6.
sisinukoda@vmailpro.net
Magyar WoW Classic Közösség (WoW Classic HUN)
Realm és frakció független közösség!
400+ tag
- Szintalapú csapatkereső
- Realm/Frakció szobák
- Hírek, Frissítések
- Class társalgók
- Stream/Youtube megosztás
- Guild hírdetés/keresés

Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online!
https://discord.gg/C9jkzVG
5.
Ooorky
Félelmetes, hogy egyeseknek még a 15 éves szemetet is el lehet adni.
4.
BockÚr
#3: így így, a classic mindent visz.
az új kieg mondjuk egy rakás sz@r de még így sincs vetélytársa a piacon egyszerűen évek óta nincs normális MMO és nem is lesz legalábbis most még.
3.
Hangyapajesz
Jó és összetett játék volt már kezdetekkor is. Minimum egy UD rugót tutti felhúzok 60-ra :P
1.
Nyarlako
Nem értem miért várják annyira. Ott voltam, évekig wowoztam, maga idejében is egy szar volt de a társaság miatt meg mert nem volt életem maradtam csak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...