WoW Classic - már lefoglalhatod a neved

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard egészen hétfő estig meghosszabbította a World of Warcraft Classic publikus stressztesztjét, a próbakör lezárásával pedig megnyitották a karakterkészítőt, amellyel már előre lefoglalhatjuk a karaktereink nevét.

Kereken két hetet kell már csak várnunk arra, hogy a World of Warcraft Classic megnyissa a kapuit, de akár már most lefoglalhatják a hőseik nevét azok, akik tartanak attól, hogy a nagy napra valaki más elhappolja őket előlük. Tegnap éjfélkor a Blizzard fellőtte a realmok karakterkészítőjét, így már előre lecsaphatunk a kapósabb becenevekre.

Érdemes tudni, hogy a játék elindításához, s így a névfoglaláshoz is szükségünk lesz egy aktív World of Warcraft-előfizetésre, valamint  azt, hogy összesen hat angol nyelvű realm (két PvP, két PvE, egy RP és egy RP-PvP) közül válogathatunk, de a korai névfoglalás időszakában felhasználói fiókonként csupán három karaktert készíthetünk el.

Valószínűleg több olyan játékos visszatér majd Azeroth világába, akik már sok-sok éve nem látogatták az MMO-t, így a Blizzard a fórumokon kezdeményezett egy akciót, melynek keretein belül segítenek a régi guildek és csapattársak megtalálásában. Ha tehát nektek is vannak szép emlékeitek a 15 évvel ezelőtti haverjaitokról, akkor itt az esély arra, hogy újra felvegyétek velük a kapcsolatot.

A World of Warcraft Classic augusztus 27-án élesedik.

11.
11.
Lorthirash
1-2 hónap mulva a 80%-a ott fogja hagyni a classicot, nem azért mert szar lenne hanem azért mert idejétmúlt és nincs az embereknek ideje 5x annyit játszani.
9.
9.
kryszisz
#5: Mihelyst megjelent a Doom 1-3 PS4-re már vettem is meg, hezitálás nélkül. De most, hogy olvasom ezt a magasröptű hozzászólást, kezdem magam sz@rul érezni amiért voltam olyan naiv idióta, hogy egy több mint 20 éves szemétért pénzt adtam ki:'(
6.
6.
sisinukoda@vmailpro.net
Magyar WoW Classic Közösség (WoW Classic HUN)
Realm és frakció független közösség!
400+ tag
- Szintalapú csapatkereső
- Realm/Frakció szobák
- Hírek, Frissítések
- Class társalgók
- Stream/Youtube megosztás
- Guild hírdetés/keresés

Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online!
https://discord.gg/C9jkzVG
5.
5.
Ooorky
Félelmetes, hogy egyeseknek még a 15 éves szemetet is el lehet adni.
4.
4.
BockÚr
#3: így így, a classic mindent visz.
az új kieg mondjuk egy rakás sz@r de még így sincs vetélytársa a piacon egyszerűen évek óta nincs normális MMO és nem is lesz legalábbis most még.
3.
3.
Hangyapajesz
Jó és összetett játék volt már kezdetekkor is. Minimum egy UD rugót tutti felhúzok 60-ra :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...