GC 2019: Port Royale 4 - vissza a bizniszbe!

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kalypso Media és a Gaming Minds Studios közös gondozásában közel egy évtized kihagyás után ismét visszatér a legendás kereskedős, városépítős és tengeri csatás játék - jön a Port Royale 4!

Vitorlát fel, készülj a kihajózásra, irány a 17. századi Karib-tenger, hogy a spanyol, angol, francia és holland szuperhatalmak háborúzása közt ügyesen taktikázva felvirágoztassuk kolóniánkat. Ismét visszatér a Port Royale-franchise, és ezúttal rengeteg újdonság várja majd a rajongókat.

Minden eddiginél élethűbb, látványosabb és veszélyesebb viharok várnak majd ránk a tengereken, óriási hullámokkal és forgószelekkel, melyekre ha csak egy pillantást is vetünk hajónk fedélzetéről, akkor szegény legénységünknek már késő lesz a túlélésre. A rendkívül szövevényes egyjátékos hadjárat során minden egyes nemzet teljesen eltérő sztorival és célokkal lesz majd választható a játékosok számára, akik 60 karibi várossal kereskedhetnek majd a hatalmas 3D-s, sziklákkal, zátonyokkal, őserdőkkel és gyönyörű épületekkel tarkított világban.

A körökre osztott hajócsaták során 18, történelmileg teljesen autentikus 17. századi hajó várja majd a parancsainkat, hogy irányításunk alatt a tenger legfélelmetesebb flottájává nőhessük ki magunkat.

A Port Royale 4 2020-ban rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...