GC 2019: Mount & Blade II - vágta az Early Accessbe

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Valami hihetetlen módon elnyúlt a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztése, de most végre eljött a nap, melyben sokan már reménykedni is alig mertek. Újabb infókat kaptunk a játék megjelenéséről, és még egy vadonatúj trailer is érkezett!

Nem is húzom tovább a rajongók idegeit; a Mount & Blade II: Bannerlord 2020 márciusától lesz elérhető korai hozzáférésű állapotban. A TaleWorlds által bemutatott vadonatúj előzetesen pedig itt-ott előfordulnak ugyan kisebb-nagyobb hibák, meg úgy érezni lehet rajta az elődök talán túlságosan is nagy hatását, de akkor is olyan hatalmas mókának tűnik a játék, melyhez foghatót még elvétve is alig lehet találni.

A készítők ígérete szerint egyébként a korai hozzáférésű verzióval már nem lesznek komolyabb gondok, és ugyan néhány limitbe majd belefuthatunk, összességében képes lesz biztosítani az igazi Mount & Blade-élményt a single és a multiplayer játékmódban egyaránt. Szóval találkozunk jövő tavasszal a csatatéren!

3.
3.
markoci555
hát ha tényleg igazán játszható az early, lehet megveszem, mert nem tudok várni :D
2.
2.
Terawatt
Ennek már ezer éve kint kéne lennie ilyen tetü lassú tempóval is. 2010-es warband óta kiadtak pár reskint és fixleteket 5 éve heggesztik legalább. Inkább tartson tovább a fejlesztés, minthogy random kiadják bugosan, de hogy ezt még early accessnek fogják marketingelni... Tuti vétel, de már nagyon türelmetlen mindenki redditen is...
1.
1.
BockÚr
Ideje volt már, alig várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...