Hour of Victory - újabb világháborús FPS készül

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Új második világháborús FPS-t készít az Nfusion kizárólag X360-ra. Bár az Hour of Victory hasonlít kissé a Call of Duty 2-re, azonban jó mókának ígérkezik.
Új második világháborús FPS-t készít az Nfusion a Midway támogatásával kizárólag X360-ra. Bár az Hour of Victory hasonlít kissé a Call of Duty 2-re, azonban jó mókának ígérkezik.

Az európai és észak-afrikai hadszíntéren játszódó lövöldözősben három háborús hős kalandjait tolhatjuk végig: attól függően, hogy kivel játszunk, más-más stílusú játékmenetre számíthatunk. Ha a felderítő Ambrose Taggert őrnagyot választjuk, célunk az ellenséges vonalak mögé való behatolás - csendben és sötétben a lopakodás komplikált művészetével. William Ross hadnagy a kommandósoknál szolgál, s frontális támadások esetén veti be a parancsnokság, míg Calvin Blackbull őrmestert profi mesterlövészként ismerhetjük meg.



A 2007. második negyedévében megjelenő játékban irányíthatunk majd járműveket is: egyszerű Kubelwagentől kezdve a Sherman-on keresztül az utolsó Tigrisig minden vezethetünk, ráadásként online is csatározhatunk majd az Xbox Live-on keresztül, természetesen akár ezen gépek támogatásával is. Az Hour of Victory alatt az Unreal Engine 3.0 dübörög; a motor teljesítményét a most érkezett hét friss képen csodálhatjátok meg.
7.
7.
kharami
Névtelen! gyurjál már egy golyót a fejedbe és aludj el örökre!

Tököm kivan hogy fikázod a boxot! sztem egyszerüen nincs rá pénzed és fáj a szived hogy nem lehet 1 a tied ! Ugyhogy kuss!
6.
6.
fojesz
Olvassátok el Drago kolléga Shadowrun előzetesét: ott majd tolhatják egymás ellen Xbox-osok és PC-sek. Az egyenlőség kedvéért, a bokszosok azért lőhetnek mellé is egy picivel, míg a PC-seknek már a pontosságra lesz szükségük.
5.
5.
CULO
Így van Bally King! fps és a konzol az valahogy nem kóser! :S
4.
4.
skiz0
vagy Commandos: Strike Force kicsit felturbózva akkor már nem? :)

a grafika meg eszméletlen durva.....csak az a kár, hogy ezzel sem fogom tolni :(
3.
3.
fojesz
Egyébként tiszta Commandos 4 alapokon fekszik az egész, nem? Ott is volt kém, kommandós, meg csipás. A hangulat meg codosnak tűnik.
2.
2.
Bally King
Nem tudom mit erőltetik. Az fps és a konzol nem fér össze.
1.
1.
Chocho
Nekem nem tetszik, a CoD 3 simán odaveri... Majd meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...