Paladins - már teljes a crossplay

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
És nincsen lemaradva nagyon a Hi-Rez többi játéka sem. Néhány éve talán őrült gondolat lehetett, hogy a PC-s, xboxos, PS-es és nindendós játékosok karöltve játsszanak, de úgy tűnik, hogy ez a szép jövő már a lábaink előtt hever.

A Hi-Rez személyes missziója lett, hogy ledöntse a gátakat a különböző platformok játékosai közt, s habár a Microsoft mindig is támogatta a dolgot, kezdetben a Sony némileg makacskodott. Mára ők is beadták a derekukat, ennek köszönhetően a Paladins lett az első, ami teljes átjárást biztosít a platformjai közt - együtt léphetnek a harcmezőre a PC-s, Xbox One-os és PS4-es felhasználók.

És habár a Paladins nyitja a teljes crossplayt engedélyező Hi-Rez-játékok listáját, nincs nagyon lemaradva a Smite és a Realm Royale sem. Az istenek már jövő héten összecsaphatnak a platformoktól függetlenül, a battle royale-játék pedig október elején kapja meg a várva-várt frissítést.

Természetesen nem csak a Hi-Rez törekszik a falak lebontására. Habár egyelőre még elég rövidke a teljes crossplayt támogató játékok listája, érdemes megjegyezni, hogy igen ütős címeket találhatunk rajta. Ilyen például a Rocket League, a Fortnite, a Dauntless, hozzájuk pedig hamarosan csatlakozik a Call of Duty: Modern Warfare is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...