Kevin Conroy kihagyja az új Batman-játékot

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 6.
  • Hír
Link másolása
Batman majdnem örökös szinkronhangja, Kevin Conroy a JOE-nak adott interjúban megerősítette, hogy nem vesz részt a Warner Bros. Games Montreal szeptember végén beharangozott új Batman-játékának a munkálataiban.

Szeptember végén a Warner Bros. Games Montreal több alkalommal is egyértelmű utalásokat tett azzal kapcsolatban, hogy a Batman: Arkham Origins után ismét Batman-játékon dolgoznak. Az eddigi nyomok alapján úgy fest, hogy Gotham védangyalának ezúttal a Court of Owls szervezetével kell majd összecsapnia.

Ha pedig új Batman-játék, akkor adja magát a kérdés, hogy Kevin Conroy lesz-e a Denevérember szinkronhangja. A válaszunk sajnos egy egyértelmű nem, Conroy ugyanis a JOE-nak adott interjúban elárulta, hogy a Warner Bros. meg sem kereste őt.

Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy a stúdió ismét azzal a Roger Craig Smithszel dolgozik együtt, aki a Batman: Arkham Originsben is kölcsönözte a sötét lovag hangját.

9.
9.
Dante McFarlane
8.
8.
user101
Az egészben az a vicc, hogy a teljes gotham és körítése egy viccen és félreértésen alapul... Normális esetben jön, Mr. John M. Browning és barátja az M1911 ... és a probléma 1936-ban le lett zárva... :))) Istenem, 83 év felesleges gyötrelme megoldódott volna... :)
7.
7.
McDuff
#6: Úgy értettem, hogy a Rocksteady-s srácokkal meg igen. De persze tudom, hogy nem ez az ok, csak vhol furcsa hogy ha Montreal csinál Batman játékot, Conroy nincs benne :P :(
6.
6.
delphijos
#5: "Batman: Arkham Origins-ben sem ő volt"

Mondjuk pont ezt mondta ő is... és hogy ennek ellenére nem volt vele gond. Nem tudom pontosan mit akartál mondani....
5.
5.
McDuff
Az Batman: Arkham Origins-ben sem ő volt, szerintem velük nem szeret együtt dolgozni :D
4.
4.
robinnho6
#3: Köszönjük fiam. Ülj le 1-es!
3.
3.
user101
Hát én nem sok jóra számítok... Az Asylum még egész jó volt. Remek hangulattal és egy emészthető történettel, meg egy nagyon jól felépített világgal. A City viszont maga volt a dögunalom egy nevetségesen béna történettel, elfuserált, kiherélt karakterekkel és a világ legrosszabb és unalmasabb harcrendszerével. Ehhez hozzájön batman idióta "nem ölök meg senki" demagógiája ami még szörnyűbbé tette a játékmenetet és monoton csépeléssé degradálta a játékot...

A szinkronnal kapcsolatban meg csak annyit, hogy batmant bárki tud szinkronizálni ( egy csimpánz is ), az igazi kihívás sokkal inkább egy Joker vagy Harley megformálása... Amit az Asylumban nagyon jól megoldottak, de a Cityben már pocsék volt... A trailerek alapján pont ezért nem támasztok túl magas elvárásokat az új Harley filmmel kapcsolatban sem... Robbie margó cuki, de pocsék Harley ( vagy pocsék színész :).
1.
1.
Jó volt a hang az Origins-ben is, nem volt vele semmi gond. Még ha nem az egész világsajtó azon rágódott volna a játék megjelenésénél, hogy nem az eredeti a hang, akkor sokaknak biztos nem tűnt volna fel. Várom, hogy mit hoznak ki a játékból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...