Szolgálat közben PSP-ztek a londoni rendőrök

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Tavaly márciusban egy buszsofőr vált munkanélkülivé vezetés alatti PSP-zésért, míg most két londoni - szintén szolgálat alatt játszó - rendőr alatt rezeg a léc.
Tavaly márciusban egy buszsofőr vált munkanélkülivé vezetés alatti PSP-zésért, míg most két londoni - szintén szolgálat alatt játszó - rendőr alatt rezeg a léc.



A rendőrtiszteknek egy - a múltheti viharok alatt megrongálódott - balesetveszélyes épületet kellett volna felügyelnie, ám munka helyett ők inkább a PSP egyik focis játékát választották. A kollégák olyannyira belemerültek a heves izgalmakkal teli mókába, hogy még azt sem vették észre, hogy az egyik járókelő suttyomban lefényképezte őket mobiltelefonjával. Egyelőre még nem dőlt el, hogy mi lesz a rend őreinek sorsa: valószínű, hogy nem számíthatnak majd sok jóra.
8.
8.
CULO
Lehet, hogy erről van szó amit fojesz írt! Amúgy ki tudja? Lehet, hogy az egész londoni rendőrség keményen PSP fanok! :)))
7.
7.
fojesz
Szerintem nem szándékosan dobták fel őket. Aki fotózott, biztos jó poénnak találta, hogy ott tolják és felnyomta a netre. Aztán ott megtalálták. :)
6.
6.
Mast3rmind
Tudod miért dobták föl őket? :P Mert féltékenyek voltak, hogy nekik van PSP-jük :PxD Reálisnak tűnik :P én is feldobnám azt aki Xbox360-as játékot tolna előttem pl. :P
5.
5.
CULO
Ez a dolguk nem??? Ezen nincs mit vitatni! Komolyan mondom nevetséges...amikor elolvastam akkor egy jót röhögtem! Ha titeket is elkapnak a munkahelyen gamelés közben az ugyan ilyen...nem végzik a munkályukat! Nem ezért mentek el rendőrnek??? :)) LOL
4.
4.
Mast3rmind
Őőő... Jó de most gondoljatok bele milyen unalmas ülni és csak egy megrongálódott épületet nézni :S
3.
3.
powerfantastic
Szeritem , végülés nem nagy baj, ha egy picit ki kapcsolodnak a rendőrök , csak ne szolgálatban
2.
2.
Pukhi-zik
Ezt munka leszarasnak nevezik.
1.
1.
CULO
Neehhh...neeehhh :)))))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...