Félórán át pörög a PC-s Halo: Reach

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 16.
  • Videó
A hétvégi X019 speciális Inside Xbox-eseményén a Microsoft megerősítette, hogy decemberben érkezik meg a Halo: The Master Chief Collectionbe a PC-n is nyúzható Halo-előzmény, a Halo: Reach. Nézzünk is bele!

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a teljes Halo: The Master Chief Collection Windows 10-re tart, azt viszont jó sokáig homály fedte, hogy a kollekció első darabja, az események előzményeit felskiccelő Halo: Reach mikor debütál PC-n. A hír az xboxosok számára is érdekes, hiszen ez a rész az Xbox One-os csomagból is kimaradt.

Most már azonban ez sem titok, most csütörtökön ugyanis hivatalossá vált, hogy december 3-án rajtol el a játék PC-n és Xbox One-on, amit számítógépen akár 4K-ban, 60 fps társasága mellett is élvezhetünk. Arról, hogyan is fest jelenleg a játék PC-n, ti is meggyőzödhettek, hiszen érkezett egy közel tízperces bemutató a Firefightból, illetve kaptunk egy közel 24 perces bemutatót a kampányból is.

29.
godach
Még mindig itt tartotok? xD
19.
adamsfamily
A Halo 3-ból is csinálhatnának egy Anniversary kiadást,mert 2 éve lett 10 éves a játék és a MCC-ben elég vállalhatatlanul ocsmányul néz ki.
18.
Aanash
#11: Ahogy írtam csak a sztorija nem érdekel, a pvp része viszont nagyon jó, ami érdekelt és azzal játszottam.
Nem értem ezzel mi a baj.
A Battlefield-nél sem a kampány érdekel hanem a pvp.
12.
user101
Én 360-on toltam az összeset a gyerekkel: neki ezek voltak az első lövöldözős élményei és nagyon boldog volt, hogy játszhatott pláne apával, olyat amit eddig csak ő szokott... :) Ettől függetlenül a Halo-k a középszer és az üres, túlfújt lufi és a marketing diadala. Sajnálom, 1987-óta rengeteg sokkal jobb játékkal játszottam, engem nem fogott meg. Ettől függetlenül valószínűleg meg fogom nézni, de félek, végig már nem fogom játszani... :(
11.
godach
#10: Nekem még mindig érthetetlen, hogy hogy lehet olyan játékkal játszani ami nem érdekel.
Mint ahogy az is, hogy hogy engedhetik meg egy játékújságírónak hogy végigjátszás nélkül pár óra játék után írhasson egy cikket olyan valamiről, aminek a stílusát alapból utálja?
Gondolok itt egy képzeletbeli Fifa 19 cikkre, ami úgy kezdődik, hogy "Sosem szerettem a focit élőben sem és játékban sem" Na az ilyen mennyen kapálni inkább :D
10.
Aanash
Számomra a Halo mindig kérdőjel volt.
A sztorija kicsit sem érdekelt sose, viszont a Halo 5 pvp-je számomra talán a legjobb.
8.
kopic
#3: Jo játékot kívánok hozzá! Kimagasló epizód lett minden szempontbol
7.
kopic
#1: 10 éves játékról beszelunk, plusz vgchartz alapján kb 9-10 millió példányban kelt el, szóval aki akarta, az mar beszerezte...
6.
Őrnagy
#1: Vedd figyelembe, hogy kb 10 éves a game. Igaz, hogy pc-re csak most jön, de azért már ismeri mindenki régóta.
Egyébként fasza game. A telepesek zagyva-magyarul beszélnek :)
5.
godach
#3: Remélem a történet és hangulat is fog tetszeni, mert az külön megér egy misét :)
4.
Darksiders84
#3: Nekem hatalmas volt a Halo Xboxon megjelenéskor minden része haverral főleg kivéve az utolsó része.
3.
zsocc-nrg
Valószínűleg azért nincs komment mert már mindenki kiörömködte magát a PC-s bejelentéskor. Én nagyon várom már a megjelenést :) imádtam az első részt és a többivel is játszottam konzolon de az irányítás miatt teljesen feladtam X360-on. De most hogy már jön PC-re, végre a bill-egér kombóval normálisan ki tudom játszani.
2.
Darksiders84
#1: Ritkából vagy egy pedig szerintem is jó rész.
1.
godach
Annyira sajnálom, hogy ez a játék még kommenteket sem érdemel.
A Resistance teilógián kívül (mivel már nincs half life) ez a sorozat, ami elnyerte a tetszésemet. Főleg ez a rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...