Fekete X360 HDMI-vel még idén tavasszal?

  • Írta: Daks
  • 2007. február 8.
  • Hardver
Link másolása
A GameReports egy névtelen Microsoft-os informátorra hivatkozva több finomságot is felfedett az új, fekete külsőt kapott Xbox 360-ról.
A GameReports egy névtelen Microsoft-os informátorra hivatkozva több finomságot is felfedett az új, fekete külsőt kapott Xbox 360-ról.


A játékmagazin értesülései szerint a Black Edition csomaghoz két darab vezeték nélküli kontroller és egy 120 GB-os merevlemez jár majd, a gép hátulján pedig egy HDMI csatlakozó is helyet kapott. A szeretetcsomag egy héttel a Playstation 3 európai premierje után, április elején érkezik, az ára kb 120000 forint lesz, melybe már bele van kalkulálva az ajándék Rainbow Six: Vegas lemez is. Reméljük nem csak kacsa, és lehet hinni ausztrál kollégáinknak!
13.
13.
Szoftver
12.
12.
SWBF2
Japánban a Wii a legnépszerűbb.....de ez természetes......
11.
11.
fojesz
Névtelen (36): és én pont erre válaszoltam. Minden videókártyához meg monitorhoz osztogatnak egy pici DVI-VGA átalakítót: ez olyan hogy ráhúzod a VGA-s kábelre az egyik felét, a másikat pedig be a monitorba.
10.
10.
Ca$h
Még hogy Japánban nem veszik! LOL! A Blue Dragon és a Lost Planet miatt annyian veszik mint a paraszt. A Lost Planet világranglista első pár száz helyezete CSAK Japán! És már közel 2 millió példányban elkelt a játék ennek a 30-40%-a tutira Japán!
9.
9.
fojesz
DVI-VGA átalakító? :)
8.
8.
FNorberto
Szép!De külön is lehet rá fekete házat venni:DÉs a 120gbos winyó nem rossz.
7.
7.
air
A gép teljesítménye úgyse változik.HDMI?Mindenkinek van HD-TV-je?

Mire nekem rendes HDTV-m iesz ,addigra X720-szal nyomulunk:)
6.
6.
Ca$h
Közben kiderítettem, hogy a HDMI nem csak a DVD-nél jelent képminőség javulást hanem sajnos a sima XBox-os analóg jelhez képest is. Mivel akár sima TV-n akár HD Ready TV-n toljuk a Boxot a jel amit kibocsájt mindenképpen le van butitva analóggá, vagyis bizonyos fokú minőségromláson megy keresztül a digitális jel. A HDMI ezt hivatott megtartani, vagyis a kép HDMI-n keresztül sokkal szebb lesz... :(
5.
5.
Ca$h
Egyrészt 120gigas vinyot tuti hogy kulon is lehet venni. A HDMI meg ha jól tudom csak a DVD-hez kell, semmi köze az XBox képminőségéhez! A célözönség természetesen nem a már jelenlegi Xbox tualjok, hanem azok akik még filóztak rajta. Az egy másik dolog, hogy ők most egy picivel jobban jártak... :( Egyáltalán nem akarják a PS3-at majmolni, legfeljebb csak fel akarják venni vele a versenyt, ennyi. Ez is csak üzlet semmi több!
4.
4.
nimat16
azért ezt nem kéne csinálni!ez szemétség!és én most kit basszak meg hogy legyen egy 120 gigás vinyóm a boxhoz?
3.
3.
Yakuza
HDMI kimenettel? Az eddigi 10 millió tulaj meg dobja ki a gépét?
2.
2.
Glek
ez mekkora egy hülyeség... haggyuk már XD már ha csak az árát nézed is... ja és majd pont Ausztráliában jelenne meg
1.
1.
zoenn
Így is odab*sz, ahogy köll!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...