Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 1.
  • Akció
A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

A hetente érkező ingyenes játékok helyét a karácsonyi időszakban 12 napon keresztül, egészen pontosan január 1-ig a napi felbontásban érkező címek veszik át, melyek közül az első alkotást már tölthetjük is, ami nem más, mint az Into the Breach. A játék bezsebelésével érdemes lesz sietni, ugyanis 17 órától új cím veszi át a helyét.

Persze a vásárolni vágyók sem maradhatnak üres kézzel; számukra a Star Wars Jedi: Fallen Order 17 százalékos akciójához, illetve a Red Dead Redemption II 20 százalékos kedvezményéhez hasonló ajánlatok mellett még egy 10 dolláros Epic Coupon is elérhető lesz, melyet 14,99 dollár feletti vásárlások esetén válthatunk be. A kupon egészen 2020. május 1-ig őrzi meg az érvényességét, a megszerzéséért pedig nincs is más dolgunk, mint az Epic-felhasználónkba bejelentkezve ellátogatni az alábbi oldalra.

Update! A második ingyenes játék a TowerFall: Ascension, töltsétek, amíg lehet!

Update #2! Vasárnap estig a Superhot a soros, itt találjátok!

Update #3! Karácsony hetét a Little Inferno indítja, melynek letöltéséhez ide kell ellátogatnotok!

Update #4! Ma az Ape Outot vághatjuk zsebre, itt megtaláljátok!

Update #5! Szentestére a Celeste jutott, erre tessék!

Update #6! Karácsony első napjára a Totally Accurate Battle Simulator érkezett, itt találjátok!

Update #7! A másodikra pedig az FTL: Faster Than Light, innen tölthetitek!

Update #8! A mai nap ajándéka a Hyper Light Drifter, töltsétek!

Update #9! Újabb remek játékot kaptunk, ezúttal a Shadow Tactics formájában. Hajrá!

Update #10! Ma a The Talos Principle-t húzhatjátok be, jó játékot!

Update #11! Ma pedig a Hello Neighbor vált ingyenessé, innen szedhetitek!

Update #12! Bónuszként pedig íme, a Yooka-Laylee and the Impossible Lair!

Update #13! Jól kezdődik az újév, az ajándékcunamit egyszerre három cím koronázza meg. A Darksiders: Warmastered Edition innen, a Darksiders II: Deathinitive Edition innen, a Steep pedig ide kattintva tölthető. Ezeket január 9-ig vághatjátok zsebre. Jó szórakozást hozzájuk!

134.
MűszálasLőrinc
#121: Egyrészt lövésed sincs mit, hogy csinál az epic.
Kb senkinek csak azoknak akik szerződnek velük amit meg nem szellőztetnek.
Nem kell lefizessenek senkit.
Elég annyi hogy 12%-ot húznak le nem 30-at.
Ez meg a leghülyébb fejlesztőnek is megéri.
Amúgy a valve hozott egy szabályt.
Ami kijön xy storeban és náluk is annak egy hónapon belül meg kell jelenjen a steamen.
Szal. Nem lesznek 1 évig exek ha ki akarják hozni ott is.
Másrészt a cikkek amiket olvastál a szemétségeikről még csak véletlenül se lehetnek a másik oldal fizetett cikkei ugye?
Ezzel a lázadással magad szivatod.
Zsákold be az ingyen cuccot és ne vásárolj náluk.
Ennyi.
133.
Kawada
#132: Ez azért remélem megvolt mindenkinek. :)

https://www.youtube.com/watch?v=bWvFcR7UtAI
132.
Ooorky
131.
Neotechtr
#125: Heheh, ez jó volt. Legnagyobb poén benne pedig számomra az, hogy én sokat járok Penny-be, de ami le van írva tényleg 100% igaz és ezt rühellem benne én is :)
130.
Gaboo77
Lassan komolyan csinálok egy Greta Thunberges mémet az "EPIC rossz!" felirattal... :D
129.
logic5
#125: :D :D :D Ez jó volt
128.
kryszisz
#126: Ahh, ne is mond, egyből görcsbe rándult a gyomrom:D
127.
Kawada
#124: És még mindig elegánsan kerülöd a humble ex címeket, te wlvhuszár...

Nincs tézis, de retard... A rockstar 1 hónap késéssel ment a Steamre, ergó te, kemény lettél volna és elküldöd őket. Ez pedig, annak ellenére is rengeteg pénz volt, hogy pc-n aránylag szarul fogyott.

Na mindegy. Megpróbálom elengedni ismét a veled való "vitát" , mert takonyból nem lehet gerincoszlopot csinálni 2020-ban sem.
126.
godach
#125: És kicsi a kassza, azt kifelejtetted xD
125.
kryszisz
Sokáig magamban tartottam, de crytek barátunk ismét megmutatta, hogy ha valami nem tetszik, azt biza ki kell adni magunkból. Úgyhogy íme egy vallomás, amit eddig csupán a családomnak mertem elmondani, de muszáj kiöntenem a lelkem, mert felőröl a fájdalom: utálom a Penny Marketet. Igen, kimondom mégegyszer: utálom. Tudom, egész jók az áraik, barátságosak az eladók, de basszus, negyed akkora, mint a Tesco, és csak kocsi van, kosár nincs? Nonszensz. Plusz az árufeltöltők mindig az amúgyis szűk folyosók közepén hagyják a teli raklapokat, az akciós termékek mindig más helyen vannak, mint a többi hasonló áru, meg az egész üzlet elrendezése úgy szar ahogy van. És még a macskaalmuk is büdös-.- Huhh, de jó volt ezt kiadni most (nem úgy, mint a pénzt a Penny-be), máris megkönnyebbültem. Remélem sokan olvassátok e sorokat, ha sokan bojkottáljuk az üzleteiket talán ráébrednek, hogy igenis kell kosár, mert túl kicsi az a bolt annyi bevásárlókocsinak. És köszönöm neked is crytek, hogy erőt és bátorságot adtál, remélem sikerül elindítanom egy mozgalmat. A Bundle legyen veled!
124.
crytek
#123: "Milyen kár, hogy a Rockstart se küldték el az anyjukba a RDR2-vel" Milyen kár hogy ők sem az epichez mentek alamizsnáért és a steamen választották a csúnya gonoszat a 30%-osat holott azoknak is ott a még ótvarabb szarjuk ....

"Na ezért nem vagy te ilyen helyen első ember, mert egy ilyen döntéssel épp kibasztál volna pár millió dollárt"

Ezek tézisek.. Lehet bejönne egy cégen bukok x milliót másik 10 meg beint epicnek hogy hoho a több százezres esetleg milliós steam eladás nekem többet ér mint az a fránya 1-2 millió $ amiért az epic megvesz.. De mint mondtam ezt nem meri meglépni a valve ahhoz nem elég tökös

"Máshol se vásárolsz" Hogyne vásárolnék hát nem figyelsz? Bundle... tudod az az a dolog amit az epic még nem tudott lepénzelni :)
123.
Kawada
#121: "Én a valve vezér helyében azért szépen rendet tudnék tenni ez ügyben. Szimplán miután lejár mondjuk a Metro Exodus vagy bármelyik nagyobb cég epic szerződése elküldeném őket az anyjukba hogy ha eddig nem voltunk jók akkor szevasz ide többet ti nem jöttök..."

Csak tudod a helyzet az, hogy a Valve is csak egy szaros pénzéhes multi, aki köszöni szépen a sarcot amit eleve megkap, mert valaki bekerül a piacterére, és utána köszöni szépen az x százalékot eladott példányonként. Milyen kár, hogy a Rockstart se küldték el az anyjukba a RDR2-vel. JÓL kibasztak volna velük ugyebár... Na ezért nem vagy te ilyen helyen első ember, mert egy ilyen döntéssel épp kibasztál volna pár millió dollárt az ablakon, az pedig nagyon sok havi 300 Ft-os game pass.
122.
Kawada
#119: A steam spy nem egy hivatalos valami. Bár nem fúrja meg a Valve, azért voltak hírek, hogy szeretnének ők maguk csinálni egy hasonlót. Ez azóta is készül... vajon miért...

Ennyi erővel az Epic se lázít senkit... csak pénzt ad egy szaros eladónak, hogy az ő boltjában adja el a szarját.

Ha már idézel, idézz pontosan. Azt mondtam kvázi exkluzív szolgáltatás. Nem játékokról beszéltem, hanem a szolgáltatásról... Elolvas, értelmez, átgondol, válaszol. Valami ilyesmi a sorrend... Az epic egy kibaszott legyet se üt le és zár fogdába, ezt értsd már meg. Ő előáll egy javaslattal, ami ha tetszik, elfogadják, ha nem, nem. Miért nem azokat utálod akik eladják magukat és kurválkodnak az epicnek?

"Mivel gyűlölöm mint a szart és hiába nem érdekel nem használom soha nem fogok ott vásárolni a véleményem leírom." Máshol se vásárolsz, te erkölcsbajnok, mert szerinted a fejlesztők valami szaros gyárimunkások, akiknek a boldogulása abból áll, hogy fizetést kaptak a munkájukért és basszák meg utána. Undorítóbb vagy mint az Epic, ha összeszedi minden kaptialista pénzéhes genyóságát, és te állsz neki fikázni bárkit mármilyen morális/erkölcsi alapra hivatkozva...
121.
crytek
#120: Én is írtam nem nevetséges mert ez nem titok. Nem adhatod el a terméked epic store-ban ha nem fizethetnek le hogy fél évig csak náluk legyél jelen. Elhajtanak a vérbe.

"És az első.Épp ezt mondták az Epicnél.Addig folytatják az agresszív exclusívos történetüket, amíg a többiek nem változtatnak a nevetséges elosztási rendszerükön."

Akkor örökkön örökké lefizetnek majd mindenkit mivel nem fog senki változtatni semmin mivel se a valvenak se a msnak se a sonynak se senki másnak nincs rá ok. Én a valve vezér helyében azért szépen rendet tudnék tenni ez ügyben. Szimplán miután lejár mondjuk a Metro Exodus vagy bármelyik nagyobb cég epic szerződése elküldeném őket az anyjukba hogy ha eddig nem voltunk jók akkor szevasz ide többet ti nem jöttök... Nos megnézném az első nagy cég szénné égetése után ki fogadná el az epic 2 millióját azért hogy soha többet steam...
De mivel a valve is pénzből él ilyen soha nem lesz.
120.
Korio
#115: "Talán mert a steam a létező legnagyobb vásárló bázissal rendelkező digitális piac?"

Ebben nem kételkedem, de nem is erről volt szó.Azt írtad csak az mehet az Epicre aki eladja a lelkét.Erre írtam, hogy nevetséges, és leírtam miért.
Pénzéhes görénynek nevezni pl a Phoenix Point alkotóit megint nevetséges, és baromi nagy tájékozatlanságra vall.
Pénzéhséggel vádolni, fejlesztőket vagy online boltot, közben pedig MS-el, Sony-val Steammel példálódzni pedig butaságra tudatlanságra.
Részemről befejeztem a témát, mert értelmetlen veled beszélgetni.
119.
crytek
#116: Steamnél azért ott a steam-spy ami több mint elég...és azon láthatjuk hogy nem a levegőbe beszélés megy...

"ítt lázítod a népet" Semmit nem lázítok nem vagyok én Petőfi ember..Leírom a véleményemet egy cégről amit utálok mint a szart.

Game pass KVÁZI EXKLUZÍV ...aha ne zavarjon hogy van ps4-re is a xbox game pass cuccok kb 80%-a (csak mondtam egy számot) és pc-re is mivel a legtöbb multiplatform cím.... ms az nem epic hogy fogdába zárja a játékokat fél vagy 1 évre...

117.

Mivel gyűlölöm mint a szart és hiába nem érdekel nem használom soha nem fogok ott vásárolni a véleményem leírom.
118.
godach
#115: No offense tényleg de ezen most kacagok xD
"pénzéhes görényen"
117.
Juha
#115: És ez neked/nekünk miért rossz? Ha nem kell az Epic, hanyagolod. Ennyi. Ha elég magas eladásokat produkál, akkor lehet a Steamen is olcsóbb lesz 1 év elteltével, vagy hozzácsapnak valami akciót.
Sosem értem miért kell szidni a boltost, ha nem is megyek oda be.
116.
Kawada
#115: "Eladási adatokat miért nem mertnek közölni?"

Mert senki nem közöl semmilyen eladási adatokat semmiről, te szerencsétlen, azért. A Steam se közöl magáról lófaszt se. A MS se közöl semmit azon kívül, hogy hány millió crytek használja az ingyen mások után dobigált game passüket. Most megint 300 FT 3 hónap, úgyhogy egyrészt biztos kellett a magömléstől alsót cserélj, másrészt biztos jön hamarosan egy MS hír, hogy 71 millióan használjak és összesen 9 csilliárd másodpercet töltöttek játékkal az userek és 78 ezerszer tüsszentettek ezalatt. Éves beszámolót is azért látunk legalább a kiadóktól és a konzol holderektől mert törvényileg kötelezve vannak.

Az általad nagyra becsült game pass működési elve tökéletesen ez. A MS szarért-húgyért árulja a szolgáltatását (ékes bizonyíték, hogy te is használod), és sok-sok kiadónak, fejlesztőnek stb. ezért fizet, hogy a játékiparban KVÁZI EXKLUZÍV szolgáltatását fenntartsa. A Nintendo és a Sony kitenyésztett magának fejlesztőket, a MS és pl. az EA sokat felvásárolt, sokat tönkre is tett, még a sokak által CDPR szinten magasztalt Remedy-t szinte sikeresen falhozcsapta az általad keresztbe és szárazon agyonoboált MS pl. Így működik az ipar. Vagy emlísem másik szíved csücskét, a Humble Bundle-t? Ami konkrétan szintén fizet sokszor Humble exkluzív játékokért fejlesztőknek? Kiadók ezért vásárolnak fel fejlesztő csapatokat, dejlesztő csapatok ezért igazolnak sztár fejlesztőket...

Amúgy sokadszor merül fel a kérdést. NEKED NEM KIBASZOTTUL MINDEGY, HOGY HOL NEM VESZEL MEG ÚGYSE SEMMIT?

"Az epic csak lázitatni tud de nem veszik észre hogy 1-2 pénzéhes görényen kivül a kutya se választja őket." ítt lázítod a népet, és amúgy se veszel senkitől semmit. Ha az Epic a zsák, a magadfajta a folt.
115.
crytek
#114: Miért volna nevetséges?

Az EA miért vitte a Jedi-t a steamre és nem az epicre ha nevetséges a 30%? Sőt miért nem csak a saját platformján tartotta?
A Desniny 2 miért lett sokkal sikeresebb mint a saját Blizzard platfromján és miért steamre ment az is?
A MS miért nem gogra vagy epoicre adta ki a HALO-kat hanem steamre?
Talán mert a steam a létező legnagyobb vásárló bázissal rendelkező digitális piac?

Az epic csak lázitatni tud de nem veszik észre hogy 1-2 pénzéhes görényen kivül a kutya se választja őket. Sőt nem létezik olyan cég aki ingyen önszántából menne oda....

Eladási adatokat miért nem mertnek közölni? Mert 1 évre rá a steamen megjelenve ketté lenne verve az epic arca azért..
Az epic amit művel azzal nem piacot nyer hanem egyre jobban megutáltatja magát..
114.
Korio
#113: A második bekezdésedet nem értem.Azzal érvelni, hogy biztos hazudnak, elég nevetséges.Mindenki mehet ahová akar.Ha megveszik tőle az exkluzivitást akkor csak oda ahová szól a dolog.Szóval elég nagy marhaságot írtál.

Garantált eladás... .Nem tudjuk mekkora a szám amiben megegyeztek.Ha a fejlesztő belement, gondolom megéri neki.

És az első.Épp ezt mondták az Epicnél.Addig folytatják az agresszív exclusívos történetüket, amíg a többiek nem változtatnak a nevetséges elosztási rendszerükön.
Ebben csak támogatni lehet őket.
113.
crytek
#112: "Azóta bizony változtak az idők és a játékipar is fejlődött"

Aha változott azért 30/70 a MS és a Sony sarca is mert bármi változott...

'Az epicnél 12/88 %' Papíron mivel az epic egy szájkaratés hős.....ha nem adod el a lelked nem kerülhetsz fel oda. Szóval alapszinten megbukott ez a tézis...Hacsak nem vagy CDP a Cyberpunkkal mert ők érdekes ott lehetnek exklúzivitás nélkül. Tehát a képmutatáson kívül az epic egy hulladék cég.

"+ garantált eladást ajánlottak." lol. 56x garantáltabb lenne az eladás ha 0 day epic, steam, gog mindenre jönne.. tehát ez is egy hülyeség. De számok sose lesznek ó vajon miért?


112.
Korio
Lehet szidni az Epicet, én is azt teszem sokszor, de meg is értem őket.Több mint 10 éve 30/70 % arányban osztogat a steam.Azóta bizony változtak az idők és a játékipar is fejlődött.Az epicnél 12/88 %.A phoenix point exkluzivitását 2 millió dollárért vették meg 1 évre, + garantált eladást ajánlottak.Ha játékos oldalról nézzük, az csak jó, ha a fejlesztők több pénzt kapnak.Az viszont rossz , hogy a kliensük egy hulladék.Bár erre van megoldás a GOG 2.0. .Személy szerint a CP-t is GoG-n keresztül vettem, ahol 100% megy a cd projectnek.Így nem tudom nagyon köpködni az Epicet, csak az újabb kliensért.A Steamet már van miért.
111.
Kawada
#110: A Humble-nek konkrétan vannak Humble only játékai... ajjaja...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...