Szokatlan co-op lövölde a Bartlow’s Dread Machine

  • Írta: gorien
  • 2020. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az inkább mobiljátékokat készítő Beep Games új játéka egy egyedi hangulatú twin-stick lövölde lesz. A Bartlow’s Dread Machine-ben egy antik videojáték sínjein rohangálunk és lövöldözünk ólomfiguráinkkal, hogy megmentsük Amerika elnökét.

A múlt évszázad hajnalán Arthur Harrington Bartlow feltalált egy gépet, amely messze megelőzte a korát. A „videojáték” azonban kiforratlan találmány volt, rendre megsebesítette a vele játszókat, így a kitalálóját is csődbe vitte. A Beep Games korai vázlatok és korabeli beszámolók alapján újjáépítette a rémületes masinát, és a világ elé tárták, hogy ne maradjon a múlt homályában.

 

A hangulatos kerettörténet egy arcade-szerű twin-stick lövöldét takar, amelynek megvan a maga eszement sztorija is. Egyedül vagy egy baráttal együtt amerikai ügynökök bőrébe bújtok, hogy megmentsétek Theodore Roosevelt elnököt az őt elrabló, sátánimádó anarchisták ólomkarmaiból. Ami a legmegkapóbb a Bartlow’s Dread Machine-ben, az a stílusa: az 1900-as évekbelinek álcázott gépben sínen mozognak a figurák, míg a háttérben zenedobozból szól a muzsika.

A játékra 2020 nyarán számíthatunk, PC-re és Xbox One-ra jelenik meg.

1.
1.
user101
Mivan b+ ?! Feltalálták a Jumanjit ? Anyám borogass.... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...