Rod Fergusson a Blizzardhoz igazol

  • Írta: gorien
  • 2020. február 6.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Rod Fergusson neve egybeforrt a Gears of War-szériáéval. 2005 óta dolgozott a sorozat újabb és újabb darabjain, ez a munka most a végéhez ért. A szakember márciustól a Blizzard csapatát erősíti.

Rod Fergusson a Microsoftnál kezdte videojátékipari karrierjét. 2005-ben átment az Epic Gameshez, innen kezdve pedig összeforrt a neve a Gears of Warral. Útközben ugyan tett egy kisebb kitérőt az Irrational Gameshez, hogy a BioShock Infinite-en dolgozzon, de amikor a Microsoft megvette a Gears of War jogait, visszahívták a szériáért felelő The Coalition csapathoz.

Fergusson Twitteren jelentette be, hogy életének ez a tizenöt évnyi szakasza lezárult. A sorozat legutóbbi darabja, a Gears 5 tavaly jelent meg, amellett pedig a Gears Pop! és a Gears Tactics mellékágakon is dolgozott, utóbbit április 28-ra várhatjuk. Márciussal azonban végleg elválnak a Gears of War és Fergusson útjai, a szakember ugyanis átigazol Blizzardhoz, ahol a Diablo-sorozat fölött fog bábáskodni.

7.
7.
user101
Mondjuk a D3 nem szar, csak épp egy 'casual tucattermék'...
Ez a baj a régi patinás cégekkel, hogy idővel mind elkurvul a bevétel reményében: EA, Bethesda, Blizzard, Epic...stb. RIP!
6.
6.
Blizzard 20. Azaz húsz éve nem csinált egy értelmes, vagy bármilyen jó játékot. Diablo 2, 2000.06.29. Húsz éve csak szart gyártanak.
4.
4.
Banderas
3.
3.
Anti4730
Gears of war szeria egy nagyon jo Sci fi akico lovolde, Jo munkat vegzett a csavo!
2.
2.
elgeri
Plusz most megint felpiszkáltak, hogy vajon mikorra is várható az új Diablo?! :)
1.
1.
elgeri
Én sajnálom! Szeretem az újkori Gears-eket (is). Remélem azért majd a 6-ossal így sem lesz gond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...