Rod Fergusson a Blizzardhoz igazol

  • Írta: gorien
  • 2020. február 6.
  • Homo Nobilis
Rod Fergusson neve egybeforrt a Gears of War-szériáéval. 2005 óta dolgozott a sorozat újabb és újabb darabjain, ez a munka most a végéhez ért. A szakember márciustól a Blizzard csapatát erősíti.

Rod Fergusson a Microsoftnál kezdte videojátékipari karrierjét. 2005-ben átment az Epic Gameshez, innen kezdve pedig összeforrt a neve a Gears of Warral. Útközben ugyan tett egy kisebb kitérőt az Irrational Gameshez, hogy a BioShock Infinite-en dolgozzon, de amikor a Microsoft megvette a Gears of War jogait, visszahívták a szériáért felelő The Coalition csapathoz.

Fergusson Twitteren jelentette be, hogy életének ez a tizenöt évnyi szakasza lezárult. A sorozat legutóbbi darabja, a Gears 5 tavaly jelent meg, amellett pedig a Gears Pop! és a Gears Tactics mellékágakon is dolgozott, utóbbit április 28-ra várhatjuk. Márciussal azonban végleg elválnak a Gears of War és Fergusson útjai, a szakember ugyanis átigazol Blizzardhoz, ahol a Diablo-sorozat fölött fog bábáskodni.

7.
user101
Mondjuk a D3 nem szar, csak épp egy 'casual tucattermék'...
Ez a baj a régi patinás cégekkel, hogy idővel mind elkurvul a bevétel reményében: EA, Bethesda, Blizzard, Epic...stb. RIP!
6.
Neotechtr
Blizzard 20. Azaz húsz éve nem csinált egy értelmes, vagy bármilyen jó játékot. Diablo 2, 2000.06.29. Húsz éve csak szart gyártanak.
5.
Criminalheadz
Diablo-nak nem is árt valami szakértelem. Mióta jól tejel a WoW, azóta a sok e-sport full elkényelmesedett és felhígult banda lett. Nálam D4 az utolsó dobásuk, ami sajnos elég szívfájdító a régi Blizz minőségből mi maradt, hát nem sok.
4.
Banderas
3.
Anti4730
Gears of war szeria egy nagyon jo Sci fi akico lovolde, Jo munkat vegzett a csavo!
2.
elgeri
Plusz most megint felpiszkáltak, hogy vajon mikorra is várható az új Diablo?! :)
1.
elgeri
Én sajnálom! Szeretem az újkori Gears-eket (is). Remélem azért majd a 6-ossal így sem lesz gond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...