Zombie Army 4 - érkezik az első DLC

  • Írta: sirdani
  • 2020. március 11.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelent a Rebellion népszerű mesterlövészes játéka alapján készített zombis spin-off első DLC-je, mely a terror laboratóriumába kalauzolja el a játékosokat. Időközben az is kiderült, hogy mi vár ránk a folytatásban.

A Zombie Army 4: Dead War megjelenésével a játékosok megkapják a Hell Cult kampány első küldetését, melyet a Mission 1: Terror Lab alcímre kereszteltek a fejlesztők. A traileren is díszelgő kiegészítő önállóan is megvásárolható 6,99 dollárért, ám ha igazán bejött a zombis játék, akkor 34,99 dolláros áron sokkal jobb befektetés a Season Pass One, melyről a mai napon kiderült, hogy mit is takar pontosan.

Ezek szerint a friss DLC az új kampánypálya mellett tartalmaz még egy hordamódhoz tervezett térképet is, néhány spéci öltözéket, és a legendás PPSH géppisztolyhoz, illetve az M1-es karabélyhoz néhány ínyencséget.

A legközelebbi új tartalmakra áprilisig kell várnunk, amikor tovább folytatódik a kiegészítős kampány a Blood Count küldetéssel, illetve több öltözéket és gázmaszkos védőruhát is bezsebelhetünk majd. Májusban jön a küldetéspakk utolsó felvonása, mely lezárja a DLC-kben megkezdett kampányt, illetve ekkor sem maradunk új fegyver- és karakterkiegészítők nélkül. Végül pedig 2020 nyarán egy új játékmódra, néhány új hordapályára és egy teljesen új nehézségi szintre lesz érdemes számítani.

A Zombie Army 4: Dead Warról írt tesztünket az alábbi oldalon olvashatjátok el, a játék jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...