Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. március 26.
  • Videó
Link másolása
Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.

Beigazolódtak a Venture Beat korábbi pletykái, tényleg újabb Direct-adással jelentkezett a japán konzolóriás. Habár a műsor a Nintendo Direct Mini címet viseli, semmi apró nincs benne, hiszen félórán át záporoznak a várva-várt címek megjelenési dátumai, az új bejelentések és a már piacon lévő Switch-exkluzívok nagyobb frissítéseiről szóló hírek.

A show a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition megjelenési dátumával kezdett. Az előzetes szerint május 29-én érkezik a 2011-es Wii-játék kibővített Switch-portja. Ezt követte a 2K elképesztően ütős triplakombója: az XCOM 2 Collection, az első két epizódot és a The Pre-Sequelt tartalmazó Borderlands Legendary Collection és a szintén három játékot tartalmazó BioShock: The Collection is tiszteletét teszi a hibridkonzolon.

A lendület ezek után sem állt meg, hiszen újabb, Dr. Doom témájú DLC-t kap a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, húsvéti eseménnyel készül a frissen megjelent Animal Crossing: New Horizons, zenés frissítést kap a Ring Fit Adventure és új részleteket láttunk a Pokémon Sword & Shield szezonbérletéről is. Természetesen nem maradhattak el a Smash-hírek sem, így bemutatkozott a Super Smash Bros. Ultimate legújabb harcosa, aki nem más, mint az ARMS egyik hosszú karú bokszolója.

Nem maradtunk friss bejelentések nélkül, így megtudhattuk többek közt azt is, hogy a Nintendo konzoljára is ellátogat a King's Bounty II. Ami pedig a régebbi klasszikusokat illeti, érdemes nyitva tartani a szemünket, hiszen saját Switch-portot kap a Burnout Paradise Remastereda Catherine: Full Body és a Star Wars: Episode 1 - Racer is, a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academyre pedig már ma lecsaphatunk.

1.
1.
dvs00
Nesze semmi lófasz... Legalább új Mario cím vagy valami a következő Zeldáról lett volna inkább...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...