PC-re látogat a Crash Team Racing: Nitro-Fueled?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 9.
  • Pletyka
Link másolása
Lehet, hogy hamarosan már PC-n is driftelgethetünk Crash Bandicoottal és díszes kompániájával? A Spyro- és Crash-trilógia remake-ei után meg lennénk lepődve, ha csak valaki félregépelt volna a home office-ban.

Hiába a nagy playstationös múlt, mivel a jogok már az Activisionnél vannak, mind a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, mind a Spyro Reignited Trilogy ellátogatott a Sony gépe mellett Nintendo Switchre és Xbox One-ra, valamivel később pedig PC-re is.

A tavaly júniusban megjelent Crash Team Racing: Nitro-Fueled pedig azóta már mind a három fent említett konzolra elérhető, és most nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan a PC-sek is beszállhatnak a buliba. A kiadó hivatalos oldalán ugyanis felbukkant a támogatott platformok mellett a Windows felirat is, így már csak napokra lehetünk a hivatalos megerősítéstől.

Addig persze, mint mindig, érdemes feltételesen kezelni a dolgot, de látva az Activision lelkesedését a remasterekért (és persze azok bevételeiért), nehéz nem párhuzamot vonni a kettő között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...