Far Cry 3 - hamarosan viszontláthatjuk Vaast?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 22.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykát nem más, mint a mindenki kedvenc gonoszát alakító színész, Michael Mando indította el egy Reddit AMA-beszélgetésben. Ebben a generációban már érkezett egy Far Cry 3: Classic Edition - akkor miről lehet szó?

Az őrület definícióját taglaló színészt nemrég arról kérdezték egy Reddit AMA-posztban, hogy mennyire érzi még magáénak Vaas szerepét, hiszen sok ember inkább a Better Call Saulból, vagy az Orphan Blackből ismeri. Mando így válaszolt:

"Vaas a totemállatom - az, hogy része lehettem a karakter megalkotásának, mindig kedves lesz a számomra. Még mindig összekapcsolnak vele, és érzem a túlcsorduló szeretetet iránta - ez nagyon boldoggá tesz engem. Ki tudja... lehet hamarosan újra feltűnök ebben a szerepben?"

Minden idők legsikeresebb Far Cry-része már ellátogatott a PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Far Cry 3: Classic Edition formájában, ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon mire utalhat a színész? Kapunk egy "remasterebb" Far Cry 3-at hamarosan? Esetleg egy különálló részt az ő főszereplésével? Kicsit furcsa lenne az egész, olyan, mintha a Ubisoft pontosan ugyanazt csinálná újra és újra, azt várva, hogy változik valami. Őrület...

14.
14.
#13: Az a helyzet, hogy a játékipar ma már semmi másról nem szól, csak visszahozásokról. Nem tudom, mennyire lesz jó vége.
13.
13.
GAMEROD
Már nem is emlékszek, nem kellett kinyírni a végén? Mert ha de, akkor sületlenség lenne visszahozni.
11.
11.
NECROSMOKE
Ahoz, hogy kedveld Vaas-t, mar az elso pillanttol kellett kedvelned. Engem mar anno a trailer megfogott. Pedig nem is o a "fo" mufti...Hoppa, spoiler XD
6.
6.
#4: Meg nem arról van szó, hogy valaki is azt állította volna, hogy Vaas minden idők legjobb boss-a. Spoiler: még csak nem is főboss, hanem játék közben meghal. De volt benne valami "eredeti" őrület, ahogy azt a szerepet játszotta és kvázi mindenki ismeri és emlékszik rá, ha másból nem, trailerből. Nagyon jól eltalált figura és minden jelenete abszolút best. Ezért nem értem, hogy a Flash miről beszél a 2-esben.

Nekem különben, ahogy Vaas meghalt, úgy a FC3 végigjátszásom is meghalt. Egy két küldetéssel túlmentem rajta, de annyira nem érdekelt már utána, hogy abszolút kilépés és játék törlés.
5.
5.
Kisjack241
#2 Did I ever tell you the definition of insanity?
3.
3.
"sose érettem a rajongást ez a vaas körül, mi olyan nagy szám benne?"

https://youtu.be/vfGmzhVJVVI?t=351

1.
1.
crytek
Eskü nem értem ezeket a megkérdőjelezéseket.
Sok remake / remasterednél ott vannak a "minek kell ez" emberkék. A melóba vajon te miért kapsz pénzt? Ez kb ugyanolyan kérdés. Újra kiadni/eladni valamit a legegyszerűbb. Far Cry 3 már öregnek számít ha jönne egy remastered simán eladnak megint pár milliót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...