Far Cry 3 - hamarosan viszontláthatjuk Vaast?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 22.
  • Pletyka
A pletykát nem más, mint a mindenki kedvenc gonoszát alakító színész, Michael Mando indította el egy Reddit AMA-beszélgetésben. Ebben a generációban már érkezett egy Far Cry 3: Classic Edition - akkor miről lehet szó?

Az őrület definícióját taglaló színészt nemrég arról kérdezték egy Reddit AMA-posztban, hogy mennyire érzi még magáénak Vaas szerepét, hiszen sok ember inkább a Better Call Saulból, vagy az Orphan Blackből ismeri. Mando így válaszolt:

"Vaas a totemállatom - az, hogy része lehettem a karakter megalkotásának, mindig kedves lesz a számomra. Még mindig összekapcsolnak vele, és érzem a túlcsorduló szeretetet iránta - ez nagyon boldoggá tesz engem. Ki tudja... lehet hamarosan újra feltűnök ebben a szerepben?"

Minden idők legsikeresebb Far Cry-része már ellátogatott a PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Far Cry 3: Classic Edition formájában, ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon mire utalhat a színész? Kapunk egy "remasterebb" Far Cry 3-at hamarosan? Esetleg egy különálló részt az ő főszereplésével? Kicsit furcsa lenne az egész, olyan, mintha a Ubisoft pontosan ugyanazt csinálná újra és újra, azt várva, hogy változik valami. Őrület...

14.
Neotechtr
#13: Az a helyzet, hogy a játékipar ma már semmi másról nem szól, csak visszahozásokról. Nem tudom, mennyire lesz jó vége.
13.
GAMEROD
Már nem is emlékszek, nem kellett kinyírni a végén? Mert ha de, akkor sületlenség lenne visszahozni.
12.
MűszálasLőrinc
Ahhoz, hogy kedveld vaast kb hasonlo elmeroggyantnak ell lenni.
Ezt most mellre lehet szivni, de hot komoly.
Normalis ember mit kedvel egy idegesito, allandoan monologizalo, hulyesegeket oszehordo, full retardalt tomeggyilkos barmon.
Alig vartam, hogy takonnya lojjem a degeneralt idiotajat.
Erre nem kivettek ezt az ember kezebol?
Fasz ubisoft.
11.
NECROSMOKE
Ahoz, hogy kedveld Vaas-t, mar az elso pillanttol kellett kedvelned. Engem mar anno a trailer megfogott. Pedig nem is o a "fo" mufti...Hoppa, spoiler XD
9.
hajbel
#6: Nekem annyi volt a far cry. Bár az egyel nem játszottam, a többiben ultragagyigagyi a történet és nem motivált semmi arra, hogy végigvigyem. Csak azért vittem végig az ötöst, mert a korábbi tapasztalataim alapján tudtam, hogy szar, de rengeteg jó kritikát olvastam róla, mivel manapság divatos nem végigjátszani a játékokat...
6.
Neotechtr
#4: Meg nem arról van szó, hogy valaki is azt állította volna, hogy Vaas minden idők legjobb boss-a. Spoiler: még csak nem is főboss, hanem játék közben meghal. De volt benne valami "eredeti" őrület, ahogy azt a szerepet játszotta és kvázi mindenki ismeri és emlékszik rá, ha másból nem, trailerből. Nagyon jól eltalált figura és minden jelenete abszolút best. Ezért nem értem, hogy a Flash miről beszél a 2-esben.

Nekem különben, ahogy Vaas meghalt, úgy a FC3 végigjátszásom is meghalt. Egy két küldetéssel túlmentem rajta, de annyira nem érdekelt már utána, hogy abszolút kilépés és játék törlés.
5.
Kisjack241
#2 Did I ever tell you the definition of insanity?
3.
Neotechtr
"sose érettem a rajongást ez a vaas körül, mi olyan nagy szám benne?"

https://youtu.be/vfGmzhVJVVI?t=351

1.
crytek
Eskü nem értem ezeket a megkérdőjelezéseket.
Sok remake / remasterednél ott vannak a "minek kell ez" emberkék. A melóba vajon te miért kapsz pénzt? Ez kb ugyanolyan kérdés. Újra kiadni/eladni valamit a legegyszerűbb. Far Cry 3 már öregnek számít ha jönne egy remastered simán eladnak megint pár milliót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...